Asyachngr Günaydın kızlar birazdan kahvaltı yapıcam canım acayip sosis istiyor bunu sormak içinde doktoru aramak istemiyorum biraz bi ara istediğini ye ama abartma demişti iyice pişşe yesem birşey olur mu 17+5 haftalığım şuan yiyeniniz var mı aranızda 😕
Meryem01010 Asyachngr bı kereiligine bişey olmaz yiyin bnde yiyorum çok şükür bişey olmuyor sucukda yiyorum
Yagmur00 Asyachngr daha baslardasın canım oyle uzumun copu uzumun sapı diye dıdıklerse hamılelık gecmez hamılelık bı hastalık degıl canım herseyi ye ama asma tadımlık hafta bır sucuk sosıs herseyi yiyorum
yamacinannesii Asyachngr ben sosisi haftada 2 3 kere falan yiyorum bu zamana kadar da bi problem yaşamadım sonuçta yediğimiz bi çoğu şeyin içeriği temiz değil. Tabi herkesin kendi bileceği iş.
Asyachngr Dilekcnkn ne biliyim salam sosis sucuk önermiyorlar ya gerçi sucuğu iyice pişirip yiyebiliyoruz ama 🙈
Dilekcnkn Asyachngr valla benim 3. Gebeliğim canım ne çekerse yedim de içtim de benim için önemli olan doğumdan sonra tabi bende gidip çiğ çiğ yemiyorum ama yediğimde birşey olur mu diyede korkmuyorum yani bir sosis ne yapabilir 😂tabi herkesin düşüncesine saygım sonsuz 😊
Susamismom Bende yiyorum doktora sormustum 7 haftalıkken falan toxoplazma riski iyi yıkanmamıs sebzelerde daha yüksek ateş gördüğü için yiyebilirsin demişti o haftadan beri yiyorum 26 ya girmek üzereyim bir sorun yok
HollyMolly Ben çok çok iyi pişirip yedim birkaç kere. Sucuk salam piliç füme canım çektiğinde de pişirip yedim. Sosisten emin olmak icin önce haşlayıp sonra kızartıyorum. Sosis daha geç pişiyor gibi geliyor bana.
MinnieMouse Asyachngr boyle arada kacamaklar yapmaktan zarar gelmez canim. Canina eziyet ye gitsin 🤗 her gun yemedigin surece hic sorun yok.
demethanim Asyachngr ay benim de salçalı sosis çekti canım ama yememistim.. işlenmiş gıda diye.. keşke yeseydim.. şimdi canım istemiyor hicbisey. Bı iştahsızlık geldi bana nedense..
Melekege1 Asyachngr Ye canım canının isteidğini ye ama abartma demişti benim doktorumda canım isteidğinde nefsimi köreltecek kadar yedim herşeyden 😊