Kubranurvarol Ay kizlar bugün 11+2 deyim ama sabah uyandigimdan beri karnımda bir ağrı var. Regl ağrısı sancısı tarzı bir şey. Daha önce bir kurtajim var kaygı ve endişeleniyorum. Daha önce yaşayan var mı aramizda?
Mekda46 Kubranurvarol Regl dönemi zamanlarında oluyor öyle canm ama geçiyor bende 16 haftalığım şuanda
Nilufar_1996 Kubranurvarol regl olmaniz gereken tarih yakın mı genelde oluyor. Benimde üç ay adet tarihinde olmuştu.
tuuba355 Kubranurvarol benimde regl sancısı gibi ağrılarım oluyordu doktoruma söylediğimde progestan ilaç verdi isterseniz doktorunuzu bilgilendirin
Kubranurvarol Suzanne Eduedu Damli Teşekkürler kizlar valla biraz içim soğudu inşallah o tarz bir şeydir. Benim reglim düzenli olmadığı için bu döneme mi denk gelirdi bilemiyorum 🤷
Eduedu Canım başından beri bana da oluyor kasıklarım çekiliyo gibi çok şiddetliyse doktora görün tabi
Kubranurvarol tuuba355 şimdi doktorumla konuştum idrarda yanma ve ağrı var mı dedi yok dedim kanama lekelenme var mı dedi yok dedim. Bebeğin büyümesine bağlı ağrı olabilir dedi. Zaten pazartesi randevum var bakarız o zaman dedi.