Devrim ah canım seni öyle iyi anlıyorum ki inanır mısın 3 düşüğüm oldu ikisinde beni unursamayip evde tek bırakıp arkadaşlarıyla eğlenmeye gitti..Ama bende birgün patladim sonra o bana nasılsa bende ona öyle davrandım o arkadaşlarıyla eğlenmeye mı çıkıyor benim içim içimi yesede ona belli etmedim görmezden geldim o yokken de çok mutluymus gibi yaptim gece çıkmayı pek sevmem eşim olmadan bende hergun gündüzleri çıktım her aradığında başka biyerdeydim hatta bazen dışarda aradığını görsem de ilk aramada açmadım sırf çatlasın beni anlasın diye nitekim anladı şimdi ben izin vermeden biyere gitmez geleceği saate kadar söyler zaten en fazla taş çatlasın haftada bir çıkıyor artık çoğu zaman iki haftada bir 💖💖 tavsiyem umursamazmis gibi davran onsuzda mutlu gibi baksın sorsun kendibe benim karım niye beni umursamayip bensizde mutlu o rahatsız olsun sizde gezin süslenin evdede süslenin ama onun için değil kendiniz için gözüne gözüne sokun çünkü biz oturup konuşunca onlara dır dir ediyor gibi geliyor ama davranışlarımız değişince bı telaş sarıyor onları 😉