teletabi aesrp bu haftalarda hareketler düzensizdir kuzum. Bazen iki üç gün bile hissetmediğin olabilir :)
Zezeeeyyldrm aesrp daha küçük annesi ilerleyen haftalarda hareket etmemesi sıkıntı bu zamanlar düzensizdir
BirPatiSever aesrp benimde oluyor öyle. 2 gün hissediyorum, 1-2 gün hissedemiyorum. Ben de sordum düzensiz olur dediler. Belki konumundan kaynaklıdır diyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. İnşallah bebeklerimiz sağlıklıdır 🙏🧿
aesrp Zezeeeyyldrm 19+0 haftalıgım ama çok az tekme vuruyor 🥰🥰 kızım olcak🥰😊 Zezeeeyyldrm 1 hafta sonra 20 hafta olxak insallah
Zezeeeyyldrm aesrp normal canım mesela benim oğlum çok tembeldi son haftalarda bile nadir hareket ederdi ama senin daha bu haftalarda bebeğin tekmelerini hissetmen bile erken ki düzenli hissedebilesin haftan ilerledikçe yavrun durmayacaktır gönlünü ferah tut..
PrensesFiona aesrp kız vurıyomuş ya işte 😅 o bende de oluyo bazen az vuruyor. Ama hissediyomuşsun çok şükür 😊
Selin12- aesrp gayet normal daha küçük birde ilk hamileliginiz se 24 hafta dan sonra düzenli hissedersiniz
Gizemmihra aesrp bende 19 haftadayım yorulduğum zaman iş yaptığım zaman asla hareket etmıyor az önce mesela bunun için iki çikolata meyve. Falan yedim bol su içtim şimdi hareket etti pıt pıt atıyor zilli ☺️
aesrp Gizemmihra bişey sorcam normal yemek yedim ama tuvalete yapamıyorum ben anlamadım ne yapmam lazım