Ozgecomelek Arkadaşlar moralim aşırı bozuk bugün tam 38 haftalik hamileyim dün kontrole gittim ve bebeğin 35 haftalık gelişimde olduğu 2.500 kiloda olduğunu söyledi suyu ve kalp atısi iyi olduğunu için hemen doğuma almadılar başına gelipte çare bulan var mı 😭
asliiyorgunn Ozgecomelek canım benimde 1 hafta geriden geliyor. Herkesin bebeği büyük olacak bir şey yok önemli olan sağlıklı olması. Ama yine de kilo aldırmayı denemek istersen ben her gün yumurta kaşar peyniri muz bol bol meyve tüketiyorum bakalım inşallah faydasını görürüm
Ozgecomelek asliiyorgunn bir hafta geri yada ileri olması sorun değil fakat 3 hafta sorun doktor normalde doğuma alacakti suyu iyi bir hafta daha kalsın dedi 2 haftadan fazla geri yada ileri olması normal değil malesef 😔
Meryemdindare Sağlıkla kucağınıza almışsınız inşallah sonuç ne oldu 🥺 benim de bebeğim 2 hafta geriden geliyormuş çok endişeliyim
HGulsah Meryemdindare valla hiç endişe etmeyin benım oğlum 2.500 doğdu daha çabuk toparladı tosuncuk gıbı olmustu sağlıklı olsun yeterli