Gizemkoca
Merhaba arkadaşlar buraya bir gün bende doğum hikayemi yazar mıyım diye hayali ile okurdum her doğum hikayesini çok şükür bende artık kendi doğum hikayemi sizlerle paylaşabilirim 😊 zaten bir çoğunuz denk gelmiştir benim 25 mayıstan beri beebgm de gelişim geriliği vardı bu yüzden yakın takip ediyorlardi bebeğin ne yazık ki 26 hafta da 23 gözüküyor du ve kilosu sadece 500 gramdı Doktorlar karnında ölebilir doğarsa engelli olabilir kuvwzdee diye bir sürü konuştu çok şükür ki 24 temmuz saat 23.02 ye kadar karnında geçirdik evet çok kilo alan bir beebk olmadı ne yazık ki ama 1200 kilo olarak dünyaya geldi. Saat gündüz 10 da suni sancı ile doğum başladı aslında sezeryanla başlaması lazımdı ama doğumhane deki doktor ikna olmadı hiç bir şekilde saat akşam 10 na kadar sancı ile kivrandim 2 cm acilmam oldu daha sonra bebeğim o kadar kasılmaya dayanamadı ve kalp atışı azaldı acil sezeryanla doğum a alındım 22.55 de doğuma girdim 23.02 de kızım Eylül Mira dünyaya geldi şuan kuvwzdee ama çok şükür sağlık durumu çok iyi rabbim herkesi tek avazda kurtarmayı nasip etsin inşallah rabbim isteyen herkese versin acılarını göstermesin😍😍
Ebrar34
Allahım Bi an önce şifasını versin kavuştum İnşallah bende 36+4 üm 2 kere korkuttu erken gelmeye kalktı biri 30 da biri 34 te hatta 3ü da 1 cm açılma bile olmuştu çok şükür durdu yarın nst var hayırlısıyla bu 4. Nst olucak yalancı sancılarım var sadece inşallah 37 yi görürsek içim rahat e dicek kilosu boyu normal çok şükür Allahım Şafi ismi ile biran önce şifasını versin İnşallah güzel haberlerinizi de paylaşın mutlaka 🤗💖