Momofelisa Arkadaşlar gece uyurken adet olacakmış ağrısı ama çok şiddetli, uykudan uyandıracak kadar normal mi? Bi bir dk sürüp geçiyor. Gündüz böyle şiddetlisi hiç olmadı ama uyurken oluyor. 5+3 teyim bu arada.
Ccgdm Momofelisa çok aşırı siddeyliyse doktora gitmende fayda var asla ihmal etme evet başlarda olur ama bu kadar ağır olmaz
Damlada91 Momofelisa bende ayniyim cnm dun sabaha karsi ayni sanci oldu ve pembe leke geldi hemen gittim igne yapti 1 tane ve progestan verdi doktor sabah aksam kullanacaksın dedi
Aysegul9371 Momofelisa ben agliyodum ağrıdan o dereceyi kanama yoksa çokta korkmayin ben sorduğumda normal dedi usg de de herşey normaldi
Momofelisa Nnurdan sabah mesaj attım hemen rahim büyüyor, gaz sancısı da olabilir dedi. Ama adet ağrısı ile gaz sancısı farklı şeyler malum. Erkek olduğu İçin bilmemesi normal diye düşündüm.
Momofelisa Dubletombikdoner şükür 🙏🏻 korktum baya. Daha önce iki düşük yaşadım ama gebelik esnasında hiç böyle olmamıştı. Demekki rahim hiç bu kadar büyümemişti o zamanlar.
Momofelisa Ccgdm sabah mesaj attım hemen rahim büyüyor, gaz sancısı da olabilir dedi. Ama adet ağrısı ile gaz sancısı farklı şeyler malum.
Momofelisa Damlada91 ben düzenli olarak progestan iğne ve fitil kullanıyorum canım. Tedaviyle olduğu İçin.
Momofelisa esradgn123 hayır yok, ama tedavi ile gebe kaldığım İçin baştan beri fitil ve progestan iğne kullanıyorum.