Mrvweeeeee Tugce-ylds gebeliginde sorun yoksa son ana kadar bakmiyolar dogumdan 1 kac hafta once bakar sadece acilman varmi die
Tugce-ylds balbocegim27 bende cumartesi gidicem de tam 36 olucaz Allah’ın izniyle o zaman yapar sanırım
balbocegim27 Tugce-ylds pardon benimki açılmama baktı çatı muayenesi degil di devlette çatı muayenesini doğum esnasında yapıyorlar miş özel takipliysen 36 da da yapabilir
istanbullugelin34 balbocegim27 öylemiymiş bende yapar saniyodum gecen gün gittim 38 de yapmadı demek doğumda yapiyolar iyi hayirlisı bakalim
Birtanemm Tugce-ylds 🌸33+3 günlükken acilde yaptılar kabul etmesen giriş yapmiyolar muane olamiyosun 😕😕mecbur kabul ettim
Tugce-ylds Birtanemm nasıl kabul etmiyorsan muayene etmiyorlar öyle saçma şey olur mu ya ultrasonla baksalardı bunu ilk kez duydum canım 😕
Birtanemm Tugce-ylds bende ilk defa karşılaştım bu durumla bugün doktoruma anlattım dedi iyi yapmışsın kabul etmekle sorun olmaz dedi
Sultankiz Tugce-ylds dün oldum ilk defa 35+2 de çatım darmış o yüzden biraz zor geçti ne yalan söyliyim