Kubragumus Bayanlar nasılsınız ☺️ Ayva yemek bebeğimizi güzelleştirirmi böyle bi duyum aldımda😅 olsa bi kaçıncı aydan sonra yemek lazımdı çünkü ayva daha yeni çıkıyor😅
Mrvweeeeee Kubragumus ay hic bole selere inanmiyorm 😀 ben ilk hamileligimde yemistm ole normal yemek icin gamzesi var ayva yedim diemi var smdi 😀herkz yuzune falan suruyo gamzeli olsun die
S02_ Kubragumus daha dün benim arkadaşım geldi kızındayken ayva yemiş ortadan bölmüş ayvayı çekirdekli yerine parmaklarını değdirmiş sonra kendi yanaklarına koymuş kızının iki tarafında da gamzesi var annede babada da gamze yok bu arada 🤷🏻♀️ Değişik
kizannesi_1004 Kubragumus imam gazalinin bununla alakalı bir anlatımı vardı diye hatırlıyorum bol bol yiyelim bence kızlar güzelliğe etki etmese de kalbe çok iyi geliyor Peygamberimizin(s.a.v) hadisi var bu konuda 😊
Mrvweeeeee S02_ ailede mavi goz olmayanda mavi oluyo o nasil oluyo acaba benm kizimdada gamze var bizde yok 😀
Dubletombikdoner Mrvweeeeee Merhaba kızınızın gamzesi olduğunu ikk ne zaman fark ettiniz direk doğunca belli oluyor mu
Deryaiso Mrvweeeeee 7 kuşak etkiliyor genleri illaki ailede vardır mavi göz geni gamzeli biri olarak bende bu durumun nasıl oluştuğunu öğrenince keşke olmasaymış diyorum gamzeyi ölü kas oluşturuyormuş ( bu arada sülalemde gamzeli kimse yok benden başka )
Gs26 Bende duymuştum ama daha yeni çıktığı için geç mi kaldık acaba 37. Haftadayım bundan sonra yersek etki eder inşallah 😂😂
Guness2021 Benim kayın validemde ayvayı ikiye böl ortasını temizle ortasına su koyup iç dedi, Gamze olması için bana saçma geliyor ama yaptım yinede 😂 annemde kardeşimde var belki onlardan dolayı Gamzeli olur 😇
Aslaninannesi01 Kubragumus hamileliğimde çok ayva yedim herkes bebeğimin çok güzel olduğunu söylüyor(maşallah oğluma) yanağında değil ama dirseginde ve dizinde gamzesi var
Mom726272 Kubragumus ilk gebeliğim de hiç yemediğim kadar ayva yemişimdir oğlum gamzesiz 🙈😅 2. Gebeliğim de belki 1 belki 2 tane yemişimdir kızım 20 günlük ağzının kenarında minik gamzesi var 😍
Selin12- Kubragumus benim kayinvalidem ayva ye gamzesi olur dedi bilmediği birsey car gamze doku eksikliğinden oluyor yedim sırf kırmamak için sonuç gamze yok ikinci hamileligimde yemedim gamzeli dogdu
211212g Kubragumus ayva yiyince gamze oluyor diye duymuştum ilk hamileliğimde yememiştim ama şimdiki hamileliğimde yedim bakalım gamzesi olucakmı gerci sağlıklı olsunlarda gamzenin önemi yok ama denemektede sakınca yok bence sonucta zararlı bişey değil☺️
Sbldgn Ben kızımda hep ayva yiyodum ama mideme iyi geldiği için doğunca baktım iki gamzesi var yanaklarında öyle yüzüme felanda sürmedim :)) ama bende babaaındada gamze var :)))