asude456 kızlar 29 haftalık oldum ama bebeğim çok hareketli değil sadece sabah uyandığımda bırde gece hareket ediyor , gun içinde hiç hareket yok , sizce normalmi
Umudayolculuk36 asude456 uyuyor olabilir yeri olmayabilir birşeyler ye canım birde benimde 28.haftadan itibaren bi günü bi günü tutmuyor😢😢 29.haftdayım bende canım
ruveyda98 asude456 kendi hareketinden bebeğin hareketini hissetmiyor olabilirsin canım birşeyler yedikten sonra uzan soğuk su çikolata meyve suyu ve tatlı birşeyler hep harekete geçiriyor
Mrvweeeeee asude456 gun icinde haraket ederde sen hisstmezsin ayakta oldugun icin sabah aksam haraket ediyosa sikinti yok dogunca yaramaz olmaz iste ole derler daha iyii😀 benmkide diril firil bi is yaptrmiyo artik kaburgam kirlcak
asude456 Umudayolculuk36 evet canım bı günü bı gununu tutmuyor daha doğrusu herkes bebeğim çok hareketli falan yaziyor benimki neden bu kadar tembel diyorum😞
Kelebekkannesi Tatlı şeyler ye ve uzan sola yat , sen yoruluyorsan o da seninle beraber yorulup uyuyordur fazla aktifsen.
asude456 Cilekliruyam benimde en başindan beri az hareketli , ama burda bir arkadasa bebeği az hareketli oldugundan kas hastası olabilir demis , ondan korktum açikcasi😩
Umudayolculuk36 asude456 cocukdan cocuğa değişiyor krakteri böyle demek ki ama tabi usun süre olmazsa aman ihmal etme sağlıkla kucağımıza almamız dileğiyle
Cilekliruyam asude456 doktor hiçbir sorun yok dedi valla. Kağan kocatepeninde bir videosunu izledim bebek hareketleriyle ilgili oda öyle diyor her bebek aynı değil kimş çok hareketlidir kimi az diyor bu bebeğin doğuştan gelen karakteriyle bile alakalı olabilirmiş. Youtubede izle sende istersen için rahatlar
Dugisim asude456 bir doktor doğmamis bir bebek için nasıl söyler böyle hangi veriye hangi ölçüme gore kas hastası olduğunu anlayabilir ki. Vallahi anneleri uzmekten başka birşey değil. Her bebek çok hareketli olmaz. Kızım çok hareketliydi şimdi oğlumu bekliyorum 30. Haftadayız hala tembel çok hareketli değil. Ama çok şükür herşeyimiz normal gidiyor.
Gulnur26 asude456 bende de öyle sabah saatleri ve aksam saatleri cok hareketli gün icinde pek hissetmiyorum.
Defnem07 asude456 yanlış yönlendirmek istemiyorum ama benim ilk bebeğimde çok hareketsizdi şimdi maşallahı var bir saniye durmaz yerinde bazı bebekler hareketsiz oluyor. Şimdi ki bebeğim ona göre daha hareketli bence bebekten bebeğe değişiyor
llFatma asude456 gündüzleri hareket ettigin için uyuyorlar gece de hareketsiz olduğun için uyanıyor. Benbislerin doğduktan sonra gece uyumama sebepleri anne karnına öyle oldukları içinmiş korkma yani ☺️☺️🥰
Annesininbitanesi1 asude456 canım 29 da benimde öyleydi bende dün post açmıştım geceleri bile neredeyse az oynadı o haftalarda