Minnacikbiranne Hanımlar bana güvenli, yenidoğana uygun, içindeyken bebeğimi emzirebilecegim, bebegin başını destekleyecek bir kanguru lazım. Alıp kullanan memnun olan varsa yorumlara marka ve model yazabilir mi ? Dışarısı için değil evde kullanmak için istiyorum
Elfvli Minnacikbiranne ben aslında solomom baby alacaktım ama cok.arastirdim yeni doğana uygun bebegin önden de rahatlıkla ksnguruya yerlestiririlebilecegini, emniyet kemer sistemlerin son derece güvenli olduğunu okuduğum babybjorn u buldum . Cok pahali. 2. El az kullanılmış bir kaç tane buldum . 2. Ellerini 300-350-400-500 daha fazlası fiyatlara satan var. Hala düşünüyorum. Diğerinin sıfırı trendyol da falan indirimli 200 tl nin altında. Bende buna karar veremedim. Siz.olsaniz ne yapardınız 🤔
Minnacikbiranne Elfvli ikinci el yerine sıfırı alırdım ben. Eşyalara insanların enerjisinin geçtiğine inanıyorum saçma ama öyle 😂
Aymilanin_kardesi Ben bloggerim ve bana kanguru geldi 🙈 4-5 tane Solomon babalınbaby falan hepsinde almak isteyen olursa anlaşırız 😊
Mdm Minnacikbiranne https://ty.gl/lat9d7yum7 ben cok araştırdım en iyisi bu gibi geldi indirimi bekliyorum
Aymilanin_kardesi Minnacikbiranne ben kızımda 2 yaşına kadar kullandim iki tanesini asla ağırlık binmiyor bizde çok güzel kullanışlı her iki markada hatta mamadusta var
merakliblog Evde kullanacaksan bence sling al. İnstada hbsling yazınca çıkıyor üreticiyle bi görüş fikir al istersen