Beyza_0671 Sağ Kasığıma sürekli hafif hafif kramplar gidiyor ayağa kalktığımda ara sıra baş dönmesi yaşıyorum ve ara ara yine midem bulanıyor son adet tarihime göre tam 3 haftalık hamile isem
Duy_gu Beyza_0671 ağrılarım çokdu adet geçtikten sonra daha da çoğaldı fakat henüz mide bulantım yokdu öğrendiğim de 2 haftalık tı göğüslerde hassasiyet de olabilir canım inşallah hamilesindir 🤲😘
Aleyna_yrn22 Beyza_0671 1. Si eşim nederse alınıp ağlıyordum ata 6 saat hiç durmadan ağladım eşim bile şaşırdı çünkü benim gibi sert canlı biri en ufak şeyde ağlıyordum 2. Si ben tatlıdan nefret eden insan tatlıya düşkün oldum en sonunda gittim test aldım hamile oldumu öğrendim 😂💖
Nrzorlu Beyza_0671 benimde kasik ağrılarım vardı hasta olacam sanmıştım ama hamileymisim 😂 göğüslerim çok şişmiş ve aciyodu birde çok fazla uyumaya başlamıştım gün içinde 😊 inşallah hamilesindir 😘
Mom6272 hiç bişey.. coronaydım cok halsizdim ama hamilelikten de olabilirdi halsizliğim. sonra adet günüm geldi yine ağrılarım oldu çok fazla her an regl olcakmısım gibi bekledim 3 gün pedle dolaştım. hic bisey gelmedi sonra anladım hamile olduğumu😂
La_Liberte İki gebeliğimde de adet olacağımı sandım. Hatta ilk gebeliğimde de kadar çok adet sancısına benziyordu ki maalesef ağrı kesici de almıştım. O kadar ihtimal vermiyordum ki 6+0 da öğrenmiştim gebeliğimi. Doktora gidince kalp atışını duymuştum. İkincisinde aynı. başka da hiç erken gebelik belirtim olmadı. Bir de ilkinde arabaya bindiğimde ortada oturunca çok daralmıştım bayılacak gibi olmuştum 🤦🏼♀️
Ysmnbarin Beyza_0671 benimde kasık ağrılarım oluyordu ayrıca affedersin hem çok gazım oluyordu hem de idrarımın rengi koyu sarı rengine dönmüştü
Esrakurtoglu96 Beyza_0671 adetim 1.5 ay gecikmişti, mide bulantim vardı, yemeklerin kokusundan hoşlanmıyordum. Sonrasında kan sonuçlarında beta hcg yüksek çıktı ve tabiki ultrasonda da kese göründü, kalp atışı duyuldu, minnoşum göründü 🤗☺️☺️
Aleyna_yrn22 Beyza_0671 Rabbım anneliği sana da isteyen bütün herkese de nasip etsin çok güzel bir duygu ☺
Beyza_0671 Aleyna_yrn22 bende o duyguyu tatmıştım ama 2 buçuk aylıkken düşük yaptım inşallah hamileyimdir 😊