Sey0kan Kizlar malum dogum yaklasinca dipkose temizlige basladik perdelerimi katlayarak yikamama ragmen kiris kiris olsu islak astm ama cok kotu oldular napicam varmi onerisi olan :(
Gul-42 Sey0kan cnm devırı 400 dusur bnde 600 attım cok kırıştı bılmıorum malından sanırım kırışık azaltma modu varsa onuda tıkla
yagizinannesii Sey0kan bir 5 dk kala falan ben kapatıyorum makinayı. 600 devir 30 derecede buruşmuyor. Ama bu temizlikte dalmışım 5 dkyı kaçırdım kırışmıştı. Ütüledi annem sağolsun 😂
Gul-42 busra1997alpaslan2021 bnmkıde kırıstı ya kotu gorunuyor utu yapamam valla sanırım perdemın malından
Gull_94 Kac saat yıkandı yuksek devırde yıkanmıssa bıraz zor acılır cok kırısksa yıne oyle ıslak sekılde utuleyın kolay acılır esıkee yanlıskla ayarıyla oynayp oyle yıkamıstı perdemı utulemedn duzelmedı asla😒
incisu Sey0kan iki saat çok fazla değil mi 30/40 arası yeterli oluyor genelde ütü yapmaktan başka çaresi yok gibi
Bankacianne48 Sey0kan devri düşürüp sıcaklığı da 30 falan yapın bekletmeden asın. Benim fon perdeleri hep utulerdim onlar bile 40 derece 400 devirde yıkadım utuye gerek kalmadı ki tül perde de hic gerek kalmaz
Ozgeonataydin Sey0kan en düşük devire atmalısınız ve yumuşatıcınında kırışıklık azalttığını duydum ben detarjanla birlikte biraz karbonat ve toz şekerde koyuyorum ve yıkama işlemi bittiği gibi asmanız lazım bekleyince kırışıyor
Ilkmeyvem Sey0kan asılıyken buhar verebilirsiniz buhar makinesi falan varsa ya da ütünüzü yüksek buhara ayarlayıp asılıyken buhar verin deneyin belki işe yarar 🤷🏻♀️
Hayal_et07 Sey0kan yumuşatıcı koydunuz mu? Bazen o da kırıştıryor ben yumuşatıcı koymadan 400 devirde sıktırıyorum