zeynepin_annesiiii Kızlar bana bebek arabası önerin ya hafif kullanışlı birşey olsun . Trendyol veya Hepsiburada alicam . Max 500 TL fln olsa iyi olur fiyat olarak
Edanur-gul zeynepin_annesiiii https://ty.gl/5i8iclsank Ben bundan alamdim miniconun kendi mazasindan aldım ama aynı bu model hatta poşeti ayriyeten satılıyordu indirimde öyle aldım henüz kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım çok memnun kalmış traval sistem bebek arabalarını hiç ama hiç kimse tavsiye etmiyorum çok araştırdım yeni nesil bebek arabası çok pahalı ve hiç kullanışlı olmadığını çok yakın arkadaşlarımdan duydum o yüzden normal bir bebek arabası almayı tercih ettim bende tavsiye ederim size
Yamacin-Annesi zeynepin_annesiiii letgoya bak istersen sifir bebek arabalarini çok uyguna bulabilirsin 400 500 tl arasi bende letgodan aldım sıfır garantili 450 tl ye ve çok güzel ve istedim arabaydı jilatinini filan ben söktüm kutusu filan herseyi vardi
zeynepin_annesiiii Edanur-gul Trendyol da bende buna bakıyordum canım . Gerçekten memnun mu kullananlar
Edanur-gul zeynepin_annesiiii memnunlarmis bende aynı bu model bu renk aldım sağlamlığı katlanması güzel kullanışlı duruyor ama dediğim gibi ben masadan aldım int. Almadığım için nasıl bir ürün gelir bilmiyorum ama genel olarak kullanan herkes memnun ki fiyat olarak da uygun
Yamacin-Annesi zeynepin_annesiiii genelde ikinci el var ama denk gelirse sıfır arabada çıkıyor bana denk geldi sıfır aldim o kade çok vermek istemedim 1200 1300 tl yerine 450 baya uyguna geldi
Yamacin-Annesi zeynepin_annesiiii olduğun bölgeye bak elden alma şansın olursa bakip alabilirsin daha iyi oluyor tabi yine senin kararın aklinda bulunsun ama