Asyagiller benefsaneyimxd 21+6 olduum :) Hepimize kolay doğumlar ve kolay bir hamilelik, lohusalık dönemi nasip olsun inşallah 😊
Zehrakutay2018 34 haftaligiz tam aşağıda batma var karnım.cok sertleşiyor ara ara belimden ağrı girip geçiyor haftaya kontrolüm.var bakalim.ne diyecek
Merve1200 benefsaneyimxd ben de 12+5haftalık kızlar birşey sormak istiyorum yaşayan varsa aranızda lütfen yazın ben 6 haftalıkken kanamam oldu ama bebekte sıkıntı yoktu kesenin arka tarfında vardı dün doktora muayene gitimde kan yoktu gitmişti ve içtim ilaç vardı poregestan doktor artık içme dedi ve bıraktım ama eve geldimde karnım çok ağrılar giriyordu sabah da yine kanmam oldu hemen doktora gitim ama kan izlenmesi falan yoktu bebek te çok iyidi şükür ama ilaça devam ediyorum yaşayan var mı ?
ozgei Busra_aras doktorun hesabı dediğiniz nedir, ultrason ölçümleri mi? Ölçümler bazen önden gidebiliyor, ama adet tarihini baz alıyor doktorlar hep.Doktorunuz eğer adet tarihinizi değiştirmediyse 28 haftalıksınız👍🏻
Busra_aras ozgei evet ama ben Mart 3 adet oldum Mart 21de evlendim 28haftalik hamile olmam gerekiyor ama 30haftalik hamileyim