sedanursahin benefsaneyimxd bu gece 37+0 şuan 22 gün kaldı haftaya dogum şeklimiz belli olucak çok heyecanlıyım🥰
sevgimurat yrnurer Ben yeni doğan 0-3 ve 3-6 aldım çünkü ilerisi için belki yaşıtlarına göre zayıf yada kilolu vs olur diye almadım onlara zaman var istersen sende öyle yapabilirsin .
sevgimurat Seraykrblt bende 31 haftaligim😌.Kac kilo senin bebiş ben bugün kontrole gittim 1500 gram çıkti
sevgimurat Seraykrblt çok iyi olur ya bekliyorum yazmani :) geçen hafta gittim 1400 küsür çıkmıştı bı haftada çok azcik kilo aldı bende acaba tam olarak beslenmedim mi diye kafaya taktım biraz
gonulbodurr benefsaneyimxd amin amin hepimizin saglikli sihhatli gecsin dogumu Rabbim bizi evlatlarimiza kavustursun 19+4 gunluguz bizde oglumla 🥰
2baby1moms benefsaneyimxd 39+6 yarın randevum var hastaneye gidicem İnşallah yarına kadar sancım başlar da suni sancı ya gerek kalmaz.
Seraykrblt sevgimurat tabiki yazarım annelik işte rahime düştüğü an başlıyor telaşlar :) 27 haftalıkken gittiğimde 1000 kg dı bende merak ediyorum kaç olduğunu sen ne sıklıkla gidiyorsun kontrole😊
FatosSan95 benefsaneyimxd benim 29+4 bugün kontrol vardı. Kasık ağrılarım çok fazla zor adım atıyorum dedim doktoruma. Sebebi bebek aşağıya doğru baskı uyguluyormuş. Bol bol dinlenip sıvıyı arttırman lazım erken doğum olabilir dedi. Salı tekrar gidicem benim gibi olan var mı?
canka2016 canka2016 bencede ne kdar gec gıdılırse okadar ıyı bence kolumda morluktan yer kalmadı artık
Busra_aras ozgei bende 28haftaligim Kendi hesabıma göre doktorun hesabına göre ise 30haftalik acaba doktorun hesabına göre mi dogurcam kendi hesabıma göre mi ?
ozgei Busra_aras doktorun hesabı dediğiniz nedir, ultrason ölçümleri mi? Ölçümler bazen önden gidebiliyor, ama adet tarihini baz alıyor doktorlar hep.Doktorunuz eğer adet tarihinizi değiştirmediyse 28 haftalıksınız👍🏻
BesteKc Beyzan738 B1983 ben de aynıyım canım biraz kasık ağrım oluyo iğne batması gibi ve hala bulantılarım devam ediyor o kadar. Senin nasıl geçiyor ?
sevgimurat Seraykrblt aynen öyle herşeyden daha önemli oluyorlar 🙂 ben her hafta gidiyorum çok özlüyorum çünkü 1 hafta duramiyorum hergun gel bak deseler gidicem 😂