Petyynut 29 haftalıkken gittim en son boyu 39 cm kilosu 1.400′dü. Bu hafta 32 oldu tekrar gideceğim merak ediyorum kilosunu ve boyunu ☺️
Denal Petyynut kilosu için uygun dedi mi haftasıyla internetten 29haftaligin bebek kilisu az yazıyor…da ondan sordum
bbbusrra-1 Sdtcnts amaaan birdaha mı gelicem napayım artık 🤣🤣 sağlıklı gelsin hiiiç önemli değil boşverin 🤰🏻🥰
Sdtcnts mutlugebeee tombul olacak gibime geliyor 😬😬ben de 4 üstü yapamam ve sanırım doktorlar da tavsiye etmiyor normali
mutlugebeee Sdtcnts ama haftasına göre normaller yaa şimdilik tombul değiller ilerde nolur bilmiyorum tabi daha var🙈 evet önermiyorlar ya😂
Okyanusmavisi-17 29+5 1464 gr bana az geliyor haftada kaç gr alması gerekiyor kızlar birde kilo için ne yiyebilirim kaşar muz falan yiyorum hep
ogretmen_anneee Ayseela7 merhaba . Bende 29 haftalığım bel ve kalça ağrısı yaşıyorum sizde yaşıyor musunuz
Ayseela7 ogretmen_anneee ogretmen_anneee şu an da böyle bir ağrım yok. Cok ayakta durduğum da ya da cok oturduğumda belime öyle ağrı giriyor ama uzanınca geciyor