1. Hafta 2. Gündeyim iki gündür inanılmaz bir karın şişkinliği yaşıyorum sanki iki taraftan yırtarcasına cekiyorlar karnımı gece uykuma bile engel oluyor. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Olduysa nasıl çözüm bulundu. Teşekkür ederim🌸

Gozdeekk hislerime tercüman olmussun resmen ama bendeki siskinlik degil. Karnim sert ve cok geriliyor gibi hissediyorum. 15.haftamdayim henüz. Kiyafette cok belli olmuyor karnim ama ciplakken koca sisko karni gibi😂 normalde göbeğim yoktur diyorum belki ic karnim kucuk. Bebekte buyuyor ondan geriliyor ama hep mi böyle hissedeceğim? İlk gebeligim bilmiyorum

eezgitturk Bebek çok toplaniyor o haftalarda. Zamanla geçecek. Ama bu seferde bizim gbi şişlikleriniz baslayacak. 😂 Ben içime sigamiyorum ya, yatsam olmuyo otursam olmuyo ayaga kalkıyorum biraz evin içinde yuriyim diyorum olmuyo. Tek çare maden suyu 😂

26 haftalığım geceleri karnım çok şiş oluyor öyle olanlar var mı bayanlar ??

Nazli_ayar gündüzleri bisey yok ama geceleri basliyor. Aksam daha hareketsiziz acaba ondan mi ki ? Haftaya kontrolum var doktora bi sorayim ne iyi geliyor diye. Cunku yatmami engelliyor bi gerinsem duzelecek gibi 😂 ama gerinsem dahi gecmiyor 😂