tubaaunlu Hanimlar iyi akşamlar, hamilelikte saç kestirilirmi aşiri saçlarim uzadi kestirmek istiyorum ama etrafim kestirme hamileyken saç kesilmez bebegin ömrü kisalir deyip kafami karistiriyolar 30+2 günlük hamileyim
Nnefri999 tubaaunlu yaa boş laflar bunlar.Allah aşkına bebeğin ömrü saça mı bağlı bu ne cahillik🤦🏻♀️Deliriyorum böyle manyak manyak söylentilere
ucbebe_annesi34 tubaaunlu aynen öyle bi söylenti var annemde bni bırakmaz kestireyim zamanın az kalmış birz daha sabret bnce bişe olmz 😍 bnde inanmıyorum ama öyle seylere batıl inanc gibi geliyor
Mrv1007 tubaaunlu kesinlikle batıl inanç, hadi boyatmayı sağlık açısından anlıyorum bir şekilde ama kestirmek istersem kimseye sormadan hiç düşünmeden kestiririm.
tubaaunlu Mrv1007 ya bende topuz yapsam basimi agritiyo salik biraksam bunaliyorjm çünkü belimi falan geçti kestircemi duyunca aman kestirme hamileyken saç kesilmez deyip duruyolar
Hhilall37 tubaaunlu tamamen hurafe. Ben de 20 haftalık hamileyim geçen hafta 2. Doz aşımı oldum antikor oluştursun diye bekliyorum sonra hemen kuaföre gidip saçımı kestircem 💇♀️
tubaaunlu Hhilall37 inan okadar çok istiyorum kestirmeyi bebek dogdugu zamanda onunla çikamam diye kestirmek istiyorum ama bi yandanda korkuyorum ne biliyim
Melinalin tubaaunlu hurafe kestir gitsin eski bir batıl inanctan Baska bisey değil bunlar,, Ona bakarsak gece de tırnak kesilmez diyorlar temizliğin gecesi gunduzu mu olurmus
Seraykrblt tubaaunlu ay sorma benimde kestiresim geldi kaynanam ay kestirilmez hamileyken dedi izle ve gör dedim gittim kestirdim🤣 Allah’ın verdiği ömrü saçla bir biçmek aşırı mantıksız