Kubra_4 İyi geceler kızlar hamilelikte çatlak oluşumunu engellemek için neler yaptınız bilgi verebilir misiniz? ☺️
Seliinnn Kubra_4 bio oil çatlak yağı aldım doktor önerisiyle sabah akşam sürmem lazım üşengeçlikten sürmüyorum şu sıralar :)
Aylinulu Kubra_4 ben lierac kullandim ablam vermisti hic ise yaramadi oldugu gibj catladi göğüslerim bio oil kullanmayi dusunuyorum kullanip memnun kalan var sa yazabilir mi
bahtnurr1 Kubra_4 bio oil aldım ama işe yaramadı çatladım 🤷♀️ Extra Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin biraz da genetikmiş bu çatlama olayı. Bence https://ty.gl/4innlzpzar net bunu almalısın keşke bunu alsaydım dedim yani fiyat olarak fazla ama en azından sonuç memnun herkes
Ness3 Kubra_4 ya olacaksa hiç birşey engellemiyor bence. Benim ailemde çatlağın örneği yok genetik sende hayatta çatlamazsın falan dediler. Ben yine ne olur ne olmaz karnıma sürekli sürdüm hem lierac hem bio oil hem hindisfsn cevizi yağı. Sonuç 29. Haftam şimdiden çatır çatır çatladı bu kadar şeye rağmen
Sevim1609 Seliinnn bil oil kullanıyorum canım 35. Haftadayım çok şükür karnımda olmadı hiç ama aklıma gelmedi afedersin popo kısmına sürmemiştim harita gibi çatlamış mutlaka oraya da yap sürün
Seliinnn Sevim1609 doğru haklısın canım sürmek lazım valla benimde karnımda yok henüz ama diğer bölgelerde var
Sevim1609 Seliinnn Bende ağdada kuaför söyledi canım hiç aklıma gelmedi valla yapacak Bişi yok ama size de yazayım dedim
Aylinulu Kubra_4 lierac igrenc bi yapisi var yapis yapis emilmiyor bekliyosun oyle ciplak. Ve benim goguslerim catladi. Bio oil alcam
Elisaturgut Kubra_4 ben aşırı memnunum lieractan 3 ayımdan beri kullanıyorum ama eczaneden al trendyol sahte gönderiyor
Naazli Çatlak işi biraz şans işi galiba ya. Ama önlem almak için doğal yağlar kullanabilirsin. İnternette bi ebe de görmüştüm hindistan cevizi yağı kakao yağı bebe yağı zentinyağını karıştırıp sürün diyordu. Birde bol bol su 🥰
Elisaturgut Aylinulu trendyoldan mı aldın? Ben eczaneden aldım gayet iyi geldi hiç yapış yapış değil 2 dk da emiyor. Eğer trendyoldan aldıysan sahte geliyor o yüzden öyle sorun yaşıyorsundur
Elo89 Kubra_4 akşamları bio-oil çatlayabileceğini düşündüğün her yere sür :) sabahları ya da gün içersinde duşta bebe yağı kullandım 34. Haftaya giricem çok şükür hiç çatlağım oluşmadı ama biraz da genetik bir olay annenin çatlayıp çatlamadığını öğren ☺️
Aylinulu Elisaturgut Elisaturgut ablam vermisti o da ordan aldi sanirim sahte de olabilir hic begenmedim cunku
Elisaturgut Aylinulu trendyoldan asla kozmetik ürünü almayın ya güneş kremi falan da hep sahte geliyor 10₺ uygun olacak diye sahte ürün alınıyor aynı paralara