esra572 Kızlar malum göbekler aldı başını gidiyor nasıl yapiyorsunuz igneleri zarar gelecek diye öyle çok klkorkuyorum ki yapınca içerde kasılıyor aci duyuyorum öneriniz nedir
Sevdaelmc esra572 canım hiç korkma en sağlıklı yer göbüş doktorlarım hep öyle diyor hatta bazı anneler korkuyor ama kıl gibi bir iğne diyor o yüzden nerden rahat edersen ordan devam et ben sonuma kadar göbekten devam edicem diğer yerler acıyormuş
Alone esra572 valla ben hala göbekten yapıyorum (35 haftalığım bende ) bebek ben stres olduğum için kasılıyor illaki ama o ne tarafa kasılırsa iğneyi diğer tarafa yapıyorum
esra572 Isimsiz66 peki bacagin neresinden benim bacagim varisli ve damara gelirse diye çok korkuyorum damara gelirse bsy oluyor mu
Isimsiz66 esra572 bacagin ust tarafina yapıyorum yukardan ve diz kapagindan 4 parmak.olcup arasina kol bacak gobek bolgelerine yapiliyo doktorum istedin gibi yapabilirsin dedi
esra572 Sevdaelmc çok teşekkür ederim doktorum da öyle dedi ama kasilnca vs panik oluyorum . Siz kaçıncı haftadasiniz Diyarbakır postunda görmüştüm sizi
Sevdaelmc esra572 biz 24 olduk çok şükür önümüzde daha var bizim ☺️ Hiç panik olmayın en güzel en sağlıklı kısım 🥰