Babybella benimde sancılar 29 da başladı ilk başlarda 50 çıkıyordu 33 te 60 çıkmaya başladı açıklık baktıklar o zaman sonra 35 te 80 çıktı benimde sancım ama bende hissetmiyorum ağrı filan sadece karnım sertleşiyor onu fark ediyorum 35 te açıklık kontrolüne gönderdi doktor dogumhaneye gittim çatala yatidilar gözümden akmaya başladı dogurcam heralde diye , 1 cm açıklık ve rahimde yumuşama başlamış dendi doktora sordum sezeryan oldun mu daha önce dedi yok dedim tamam o zaman git evde doğurmayı bekle dedi sezeryanim olsaydı o gün kesin doğuma almışlardı neyse birkaç gün sonra benim nişanım da geldi ve bir defada değil 1 hafta boyunca ara ara gelmeye devam etti bu arada bizim ilk haftalardan beri suyumuz azdi ama hala gelen giden yoktu denilene göre karnimda inmemisti 37 de memlekete gittim 12 saatlik yola iki gün sonra orda nst ye bağladılar ve cihazda 123 çıktı ben tabi şok bu cihaz 100 olcmuyor muydu diye ama bende hiç ağrı filan yok hala ozeldeko doktoruma gittim oda cati kontrolü bile yaptı normale uygun dedi ama normalde herkes suyun az derken o bu su sana yeter diyordu bu defa oda suyun iyice azalmış diyince sezeryane döndük 38+3 te kendisinin gelmeye pek niyeti olmayan bir bebiş geldi aramıza şuan 1 yaşına geldi 😊