Kumsal0920 Tugbatugba-8181- Çin takvimi asla şaşmaz benim ona baktığımda kız gösteriyordu ve kızım olacak etrafımdaki herkesinki de birebir tuttu
Tugbatugba-8181- Yagmur00 Missing86 Cimen_1409 Hepsinde farklı çıkıyor zaten ama insan da merak ediyo 😂
Tugbatugba-8181- Kumsal0920 çin takviminde farklı Rus takviminde farklı gösteriyor sen hangi siteden yaptın canm
Serap_kartal5 Kumsal0920 bende de kız gösteriyor doktor erkek dedi bakalım ayrıntılıda belki bir sürpriz yapar 🥰🙏
Yagmur00 Tugbatugba-8181- bnde etmisim Baska bı program altında wardı baktım kız ama oglum olacagını bılıyordum
anne_2 Çin takvimi oğlumda kız gösteriyordu şimdi 12haftalık hamileyim erkek gösteriyor 😁 rus takvimi oğlumda tuttu buna koz diyır bakalım
BallyavruM Tugbatugba-8181- kimsenin ki tutmaz artık nolur inanmayin böyle seyler ☹️☹️ tuttu diyenler de tesadüfen tutmuştur zaten %50 ihtimal var. Çin Rus japon Ramiz kese şekli falan filan hepsi yalannnn uyudurmaaaaaaa🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊
rabiamustafa BallyavruM kedinlikle katılıyorum yok göbeğin sivri erkek olcak yok güzelleştin yok tatlı yiyosun +çin rus falan hepsi hikaye burdan tahmin yapanlarda öyle doktorunuzdan net bişy duymadan hiç bişeye hiç kimseye inanmayın😉
muallimehanimmom5 Tugbatugba-8181- 3 takvimde ısrarla kız derken sonuç erkek 🤪 cinsiyet tamamen erkeğin x yada y kromozon vermesi ile belli oluyor o sebeple bu takvim olayları hikaye bence 🙈 tutanlar da zaten ihtimal %50 tutması normal yani 🙊