mucizemizibekliyoruzz Kaçıncı haftanızdasınız? Kaç kilo aldınız ve bebişler kaç kilo, boyu nedir acaba? Biz 21+3üz. Toplam 6 kilo aldım. Oğluşum 22 cm ve 430 gr 🙏🏻😍
Eby8893 mucizemizibekliyoruzz 38inci haftadayız ben toplamda 9 kilo aldım. Bebeğim 2 gün önce gittim 3140 gr ve 45 cmdi:)
mucizemizibekliyoruzz Ades sizinde az kalmış😊 ben 22. Haftanın içindeyim 6 kilo almışım çok mu az mı bilemedim yani dikkat ediyorum ama size doktorunuz bir şey dedi mi aldığınız kilo ile ilgili?
mucizemizibekliyoruzz MerveTolga sizin haftalarınızda bende öyleydim. Ama 4. Ve 5. Aydan sonra kilo alımı hızlanıyor sanki
mucizemizibekliyoruzz Ades yani dikkat ediyorum yiyip içtiğime ama zaten beslenmeden olmaz ki bebeğin sağlıklı olması her şeyden önemli şuan hepimiz için 😊
Ades mucizemizibekliyoruzz aynen canim öyle çok dikkat etmedim ilk 5 ay çok bulantı çektim Pek almadım o Zamana kadar ama sonrasında aldım. 26 günüm kaldı hayırlısıyla zaten
Busra2437 En son 36+1 de gittim 3366 gr di ama boyu 35. Haftada 50 cm di.. bende toplamda 25 kilo aldim