dundarrmervee Hamilelikte İliadin Burun spreyi kullanan oldu mu? Kronik burun rahatsızlığım var otrivine kullanıyordum bitmiş. Hiç kullanmış olan var mı?
Mrv1007 dundarrmervee benim doktorum da ilk tercihin iliadin olsun o açmazsa otrivine kullan dedi, ben otrivine mentollü bağımlısıym maalesef o yüzden hiç denemedim bile iliadini direk aldım otrivine. Ama önerdi yanı doktor sıkıntı yok dedi❤️
Fonay dundarrmervee Korona olduğumda evdeki illadini kullandım daha sonra doktora gittiğimde o sprey hamilelere kesinlikle yasak dedi ve fizyolojik serum verdi oda çabuk açıyor burnu
dundarrmervee Ece003 Ya otrivine için doktorum sıkıntı olmaz demişti bana ama iliadin için bilmiyorum. Duramıyorum canım ben devamlı tıkalı burnum 😔
dundarrmervee Bdndkkdmdn Mecbura kalınca bende kullandım canım dün gece. Şaşırtıcı Bi şekilde burnum hala açık. Otrivine olsa 3 kez kullanmış olurdum
Ctonbul Bdndkkdmdn Merhaba ben de bağımlısı oldum başka türlü açılmıyor :( herhangi bir sıkıntınız olmadı inşallah?
dundarrmervee cyln_hnm Fonay Fizyolojik serum içinde aslında aynısi diyorlar ama tabi kullanmadığım için net Bi bilgim yok. Etkisi aynı mı ki nasıl kullanılıyor?
SevilayAkgz_27 dundarrmervee ben sağlıkcıyım hamileyken kesinlikle tavsiye edilmiyor bu tür spreyler otrivinde aynı şekilde ! Kiii zaten normal zamanda bile kullanma süreci 4 gün yada 5 gün oluyor kullanma canım
dundarrmervee SevilayAkgz_27 Biliyorum canım da kemik eğriliği ve et var. Ameliyattan korktuğum için yaptırmadım hamileyken hepten dayanamıyorum aşırı kapanıyor 😃Horlama desen cabası mecburum duramıyorum. Bağımlılık oldu artık. Hamilelik sonrası sütten kesince bebeğimi ameliyat olmayı düşünüyorum
Fonay dundarrmervee kolay baya tuzlu suyu burnunuza sıkıyosunuz bi şişe yardımıyla açılıyor birkaç defa yapıldığında
Stardust1 dundarrmervee ben maalesef kullanıyorum korona olduğum dönemde doktorum önermişti sonradan bırakamadım da 🤦🏼♀️ Doktorum bir yan etkisi olmayacağını söylüyor 🤷🏼♀️
Ctonbul Stardust1 merhaba doğumunuz güzel geçti inşallah. Ben de iliadin kullanıyorum şuan 30 haftalık hamileyim bağımlı oldum sanırım. Herhangi bir sıkıntınız olmadı değil mi? Bırakamıyorum ben de :(
Ebrugbyr Stardust1 merhaba, iliadin ben de kullaniyorum malesef :( dogum surecinizde ve sonrasinda bir sikinti oldu mu acaba?
Nurglsari dundarrmervee bende de sinuzit var burun spreyleriyle yaşıyorum serum fizyolojikse kullanabilirsiniz