balbocegim27 arzubldk hayırlı olsun ilk doğummuydu nasıl geçti genel de normal doğum diyorlar geçirilmiş sezaryen nedeniyle mı oldunuz
Nzr06 arzubldk geçmiş olsun canım bebişinle mutluluklar size❤ sıra bizde bakalım kontorllerm o hastanede bende doğumu orda istiyorum 20 haftalığız daha sezaryan süreciniz nasıl geçti doktorlar iyimiydi
arzubldk Nzr06 valla doktorlar çok iyi hastanede öyle tek kişilik odadayım rahatım ağrım var biraz ama öyle katlanılmayacak bir şey değil ilgileniyorlar sürekli
balbocegim27 arzubldk dün ben ultrasona girerken birini götürüyorlardı sezaryen için acaba sizmiydiniz ki saat 10 gibiydi
balbocegim27 arzubldk kesin sizsiniz o zaman hattâ 35. Haftada da fatma salihe nst sonucu göstermek için bekliyorduk sizin bebek makat gelişte olduğu için eğer sanciniz çıkarsa yatış verecekti ama çıkmamıştı yanlış hatirlamiyorsam
Tunammm arzubldk Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün bebiş nasıl cnm. Seni hatırladım boğaziçinde oturuyordun dimi :) ben daha doğuramadım 🙈
arzubldk balbocegim27 aay evet evet o bendim işte 3 cm açılmam olunca acil sezaryena aldılar sancı falan çıktı
Tunammm arzubldk 39 haftalık oldum bende bugün nişanım geldi bel ağrısı ve ara sıra gelen sancı var bide makatta çok baskı inşallah yakındır benimde yarın kontrolüm var 😊
balbocegim27 arzubldk gözünüz aydın sağ salim kavuşmuşsunuz refakatciniz erkek mi kadın mı ameliyatı yapan doktor kimdi