Mihree 9 haftalık hamileyim belimde ve karnımın alt kısmında şiddetli olmayan bir ağrı basladi sonra biraz kanamam oldu bu durumu yaşayan oldu mu
Ayse254 Mihree ben 😊 7. ve 10. Haftalarda kanamam oldu alt karın bölgemde ağrım hep oluyordu hala ara ara oluyor şuan 12+4 oldum düşük riskim geçti ama progestana devam ediyorum ağrılardan dolayı siz de stres olmayın doktorun söylediklerini yapın 🤗🤗
Ozlemmpapatyaa Mihree canım bence bi doktora git o bizden daha iyi bilicektir benim ilk başlarda hiç öyle bişey olmadı ama bel ve kasık agrım hala var 🤷🏻♀️
Mihree Ayse254 doktorumu aradım ağrın ve kanamam devam ediyorsa gel dedi yarın sabaha randevum var inşallah bir sıkıntı yoktur çok korkuyorum
gldn065807 Ayse254 ne yapayım benimde başımdan geçtiği icjn böyle olduğunu duyunca cidden üzülüyorum duruyorum yorum yapıyorum 😅
Ayse254 Mihree kanama normal bir şey değil tabiki ama korkacak bir şey yok hepimizin başına gelebiliyor böyle şeyler 😊
gldn065807 Ayse254 evet ya acile gitmiyorlar bide bura ya yazınca cidden ben burda duramıyorum 15 haftamdayim hala o kanamayla uğraşıyorum o yüzden her yazana önce yazmayayım diyorum sonra duramıyorum 😅😅
Ayse254 gldn065807 ahaha kıyamam ya 😂 ben de yaklaşık 13 haftalık oldum aklım çıkıyor her an kanama olacak diye içim dışım progestan oldu 😂
gldn065807 Ayse254 progestan olsa iyi bir yandan da iğne vuruluyorum artık oturamıyorum ağrısından o derece valla enjeksiyon yapan hemsirelerle arkadaş olduk beni gördükleri zaman tanıyorlar 😂😂
Ayse254 gldn065807 o iğne ne ya öyle 3 defa vuruldum popomu hissetmiyorum ağrısı bacağıma vuruyor 😅 Allah yardımcımız olsun her şey minnoşlar için🐣