BallyavruM Kızlar bilmeyenz duymayaniz yoktur. Hurma doğumu kolaylaştırır diye … Peki bu hurmayı kacinci haftadan sonra ve günde kaç tane olacak şekilde tüketmemiz gerekiyor 🤔🤔🤔 33 haftaligim henüz düzenli bı şekilde baslamadim ☹️🙄😶
balbocegim27 BallyavruM ben 35 ten beri düzenli yiyorum ondan önce de 30 dan 35 e kadar arada yiyordum şuan 36+1 im 2 cm açılmam var
pamukkizimm BallyavruM bugün doktor kontrolüm vardı 31+3 üz doktorum hurma adaçayı bunları tüketmeye başla artık dedi
Aysegul-0 BallyavruM Ben hurmayı toplamda 3 kg kadar yedim 32. haftadan doğuma kadar 41. Haftada doğum yaptım bebegim şuan 1 buçuk aylık normal doğum oldu suni sancı falan almadım kolay geçtiğini düşünüyorum doğumumun belki etkisi vardır hurmanın ben çok sevdiğim için yemiştim ve bebek çabuk doğsun die ama geç dogdu
Zeyyyn N-h-e123 çok şükür toparlanıyırum kızım kuvozde kaldığı için 5 gün onun peşinde koşmaktan dikişlerim ağrıyor ama Allaha şükür o yanımda ya toplarız 😊
balbocegim27 BallyavruM evet erken oldu biraz herkes yiyorum ediyorum daha bi etkisi falan yok diyodu ama bende bide temizlik yapınca hemen etki etti
Zeyyyn N-h-e123 evet canım çok şükür Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin herkesin inşallah 🙏❤️