Hcrksk Kızlar Madam Coco da 4 lü sabunlar 3 tl.eğer dağıtmalık düşünürseniz hemen alın bence.ayıcıklı,yaprak desenli sabunlar var.80 tane sabunu 60 tl ye aldık.şimdi tülleyip dağıtacağım ☺️
iremby Hcrksk ne kadar sure kalir bunlar benim dogumuma daha 6 ay var 🙈 simdiden alsam sabun yani durur gibime geliyor ama danışayım dedim 😁
Melikeb19 Hcrksk ya tam aradığım 🙈 ama internette bulamadım link bulabilirsen paylaşabilir misin ona göre yarın bende bir bakayım🙈
Hcrksk FatmaAkdemirErdoan valla eşimde bayıldı.bide erkek bebekler için mavili renkli olanlar var.mağazadaki kızlar söyledi abla eğer almadıysan dağıtmalık hediye bunlara bak diye.nette en dandik kokulu taşın tanesi 1 tl.bu bana çok uygun geldi.tavsiye ederim.kokuları da nefis😊
Hcrksk Melikeb19 canım ben izmirden direkt mağazadan aldım.internette fazlaymış fiyatı öyle yazmış bir arkadaş.ama yüzde elli indirim var mağazalarda
Hcrksk Cansum1 yok kuzum mağazada %50+%50 var.internet mağazasında fiyatlar farklı.hatta lohusa şerbeti dağıtmak için şerbetlik ve ufak kadehler de aldık.fiyatları çok uygundu
Hcrksk elooo canım 250 den 125 e düşmüş.bugün Bostanlı pazarında sordum orda 150 dediler.kadehleri de 30 tl ye aldım.ayrıca büyük boy hurç aldım 12 tl ye.