Gzmklnnc Arkadaşlar ben 1 aylık evliyim öncesinde eşimle ilişkimiz oldu nikahım varken kimse bilmiyordu 2.haftada biz balayına gittik ve ben aşırı yorgundum karnimda kasılmalar vardı test yaptım yok denecek kadar az çıktı çift çizgi dün yumurtlama günümdu ilişkiye girdik yarın doktora gitsem kanda çıkar mı kayınvalidem 40 gün çocuğun olmaz diyor ama bir çok kişi ilk gece hamile kalmış birde o konu gerçek mi
fenci_anne Gzmklnnc hemen çıkmaz diye biliyorum canım ben döllenme süreci var çünkü , en azından adet gününüze kadar bekleyin doktor için gününüz geçerse gidin , 40 gün olmaz diye bişey duymadım ben , dediğiniz gibi ilk ilişkide bebeği olanlar çok var
Meryemkaya Hyır oyle birsey yok cnm bende yeni evliyim 7 aylık evliyim 7 aylık bebegim var yani demek o ki dugun gunu yumurtalama doneminse olur yani ❤️🥰
Gzmklnnc Deletedmom15262 bilmiyorum testi gösterdim yoksa siz önce mi yaptınız senin çocuğun olmaz şimdi dedi bişey diyemedim
Deletedmom15262 Gzmklnnc hey Allahım yaa karışmazsa olmazdı kayınvalideniz de dahil hiç kimsenin haddi değil hesaplar strese sokarlar gereksiz yere 🌸
Gzmklnnc Deletedmom15262 kayınvalidem bana ve eşime karşı düşman büyük görümcem de öyle o yüzden hiç istemiyorlar mutlu olmamızı sürekli biseyler atıyorlar üstüme alıştım artık daha çok yeniyim çok yıprandım çok yoruldum ama elhamdülillah eşim arkamda o kadar şey olurken kimseye bişey söyleyememek çok kötü hakkınızı helal edin sizide yordum 🙏🏻
Deletedmom15262 Gzmklnnc estafurullah helal olsun🌸 boş verin eşinle mutlu olmaya bakın özeliniz kimseyi ilgilendirmez Allah herkese huzur geçim versin kötülerden uzak tutsun 💞
mor_menekse1 Gzmklnnc kız yalan nasıl 40 gün olmaz 😂 ben ilk gecemde oldum yumurtlama günüymüş bende bilmiyordum baş agrım bel ağrim baya vardı adetim 7 gün gecikti yaptım hamileyim 🤰 4 aylık ewliyim 4 aylık hamileyim son adette göre 😂hersy olur sen adetini bekle kan verirsin smra
Gzmklnnc mor_menekse1 keşke dayanabilsemde beklesem benimde karnım ağrıyor içinde biseyler hareket ediyor gibi sanki aglayasim geliyor durduk yere felan bir çok belirti var düğünden sonra adet oldum 2 gün sürdü 1 hafta sonra olmuştum artık dayanamıyorum bekleyemiyorum 🥺🥺
mor_menekse1 Gzmklnnc hep piskolajikmen ne oynayabilir içinde cajım benım az daha sabret :) bn 16 haftama girdim halla hissetmiyorum düşün 🥰