Tazeanne0134 Nn06 niye kız çok şükür canım Allah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim ama ikiciyi cok geciktirme derim çünkü bu bulantı kusma olayı çok zor oluyor
Nn06 Tazeanne0134 oyle biraz fazla duskunler bana😅 once bi birinciyi goreym nasil oluyor bakayım ama aklımda en asagi 3 yil var😇
Tazeanne0134 Nn06 sağlıkla inşallah canım benim bebişler arasında 28-29 ay olacak inşallah zamanında doğarsa
Tazeanne0134 Nn06 inşallah canım ben rabbime hep dua ettim en güzel zamanda en hayırlı şekilde nasip et diye demek ki böyle hayırlıymış böyle oldu
Bankacianne48 Nn06 ooo aksama kadar zıpkın gibi olursun 😄 bn ilk gece herkesi kovalamistim esim kalmıştı hatta 1 saat kadar tek kaldım esim bırakıp gelmisti
Kuzusunannesi Nn06 ya hele o ilk kucağına aldığı an yüzünde ki ifade çok farklı oluyo baba oldugunu anlıyor mükemmel bi duygu ya tarifi yok
Nn06 Kuzusunannesi ya hamileyken başladık ona biz, normalde cok sert biridir yani insanlae cekinir ondan, ama bebegin ismini duydugunda ya da kiyafetlerini gördüğünde cok farkli biri oluyor . Agzi kulaklarina varıyor resmen🥰