Chucky9 Merhabalar Kasım ayında doğumum görünüyor valizimiz hazır tek eksik terlik kaldı. Siz nasıl terlik tercih ettiniz crocs tarzı düşünüyorum ama başka fikriniz var mı siz neler aldınız. Fotoğraflı atarsanız çok sevinirim 😊
citlenbigim2212 Chucky9 benim crocslarım var diye birde lohusa tac terlik seti aldık 🤗 kokoşluğum heran heryerde tutabilir elimin altında bulunsun 🤗🤗
Sblatc Chucky9 bende bi türlü karar veremedim böyle peluş tarzı mı olsun yoksa normal mi. Bende Kasım sonu gibi doğum yapıcam inşallah
Pelin-1 Chucky9 crocs ve lohusa terligi goturecegim 🥰 fotograf cekimimde lohusa terligini giyerim dedim crocs giyerim onun disinda
Chucky9 Sevdaelmc çok tatlıymış hastaneden çıkarken de ayağımda olacak bişey istiyorum bu olmaz gibi . Ama çok da beğendim güle güle kullanın 😀
Zeyzeynoo Sblatc aynıyız galiba doktor banada kasım sonu dedi Rabbim cümlemizin yavrusunu sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah ağrımız acımız olmasın sezeryanda normal olanlarda su gibi doğum olsun anlamayalım hep dua ediyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Chucky9 Sblatc peluş güzel ama ben çıkışta dahi kullanabileceğim bişey istiyorum. Çünkü eşofman takımı aldım altına crocs kullanışlı olur gibi. Fiyatları da bi terlik için yüksek muadilini bulursam alırım
Sevdaelmc Chucky9 çok teşekkürler canım evet hastane çıkışı İçin ekstra terliğim olduğu İçin bunu aldım evde de rahat giyerim diye 🥰