Annemommm
Canım bende şefik hocaya gidiyorum,kesinlikle süper doktor.Benimde doğumumu yapacak,şefik hocanın videolarına bak bebeğin çıkış anını gösteriyor hep,çünkü bebeği asla zorlamıyor,bebeğin iyi çıkacağı konusunda kendisinden emin.Suyu azalmış diyorsa azalmıştır mutlaka,asla paragöz bir doktor değil.Daha yeni sahaya indi,3-4 ay olmasına rağmen inanılmaz doğum yaptırıyor,çünkü 8-9 ay lık gebeler doktor değiştirip ona geliyor.instagramına bakıyorum çoğu gebe son anda gelmiş ve de acayip müteşşekkirler.eskiden sadece nöbet tutarmış.Bak instagramına şimdiden esip gürlüyor doğal doğumda.söylediklerine göre bugune kadar gopta hiçbir gebeyi acil sezaryene almamış,normal doğum demişse %100 hepsi normal doğurmuş.Adamın kendine has bir tavrı var,oradaki tüm personel onu tercih ediyormuş.Bunu yakın tanıdığım oradaki bir çalışandan teyit ettim.oradaki doktorlar sıkışınca yada kanama durmayınca şefik hocayı çağırtıyorlarmış,anında kanama yerini bulup kanamayı durduruyor.Cereahisi çok çok iyi,mardinde 4-5 yıl çalışmış binlerce doğum deneyimi varmış o yoğunlukta günde 20 doğum yaparlarmış ortalama. Üstelik çok iyi Ünv olan GAZİ ünv den ihtisaslı.ben çok araştırdım.emin ol çok değil 6 aya kadar kapısında doğum için gebeler sıra bulamayacak.Normal doğumda çok çok iyi imiş çünkü.özel ebe,fotoğrafçı diye diretmez,tamamen bebeğin ve gebenin sağlığına odaklanır.Her gebe yada her hasta farklıdır sonuçta.Evi hastaneye çok yakındır,100 Metre filan. yani öyle acil durumlarda burak özköse gibi goptaki muayenehane ile Atakent hastanesi arasında trafik yok 1 saatlik yol mesafesi yok,Allah korusun acil bir durum olursa düşünebiliyor musun!!! .Bak şefik hocanın yaptığı son paylaşıma @drsefgokce herkesin sezaryen dediği ilk doğum 4400 gr bebeği bile sezaryene almamış.Aile de bunu teyit ediyor,Bebeğin saçları şefik hocanınkinden uzun resmen😂😂 Yani sözüm ona bazı doktorlar gibi masaya alıp saatlerce basmıyor,bebekleri yoğun bakıma düşmüyor.zaman problemi yok,sabırla gebesini izliyor takip ediyor,hastanenin ebeleri de çok iyi,üstelik ücretsiz başında bir ebe muayne nst ile hocaya bilgi veriyor.şefik hoca da sürekli hastanede üstelik.Şefik hocaya sonsuz güveniyorum.Birde duydupuma göre Gop hastanesi burak özköse yi etik olmayan nedenlerden ve de hastalardan idareye çok şikayet gittiği için kovmuş,hastaneye girişini bile yasaklamış 🤣🤣