Mucizem27 Sizde de böyle oluyomu acaba ? Şu an 19+4 hamileyim sabah uyandıgımda karnım çok belirgin olmuyo ama akşama doğru hatta uyumaya yakın baya çıkıyo tam hamile göbeği gibi oluyo. Merak ettim benim gibi olan var mı
Sinem35 Mucizem27 benim de öyle oluyor muhtemelen gün içersinde sürekli yiyip içtiğimiz için akşama kadar şişiyoruz sabah aç olduğumuz için olmuyor diye düşünüyorum
Gul_hamad Mucizem27 bende de oyle idi. Normal. Bide gaz cok etkiliyor. Sag ya da sol tarafa uzan bacaklarini karnina yavasca yakinlastir gaz cikarmaya calis. Cok rahatliyorsun
Mucizem27 Elanaz haftalarımız aynıymış bebişi hissedebildiniz mi hiç? Ben daha çok anlayamıyorum ilk gebelik sanki hafif kıpırtı oluyo çok nadir
Elanaz Mucizem27 üç dört gün öncesine kadar ben de karar veremiyordum hissedip hissedemediğime ama şimdi kıpır kıpır, pıt pıt kendini hatırlatıyor sürekli.
Deletedmom18 Mucizem27 yediğiniz içtiğiniz şeyler birde gaz meselesi var tam şişkinlik oluyor merak etmeyin ilerleyen haftalarda normal gazsız bir göbişe bırakacak yerini keyfini çıkarın şimdiki zamanların