Selin111 İdrar testim çok silik çıkmıştı kan verdim 14.2 çıktı yarın tekrar yükselmeye bakılacak sizce kesin var mı ne kadarlıktır🌸
Kamusbuglem Selin111 canım ben 9 la öğrenmiştim sonra 38 oldu 400 500 olana kadar kan testi verdim 10 gün bekledim tam 6 haftalıktım kesesini gördüm şimdi 14 haftalığım adet tarihinden hesaplarsın kaç haftalık oldugunu betadan anlasılmıyor
_gmzenur_ Selin111 Reglime 4 gün kala benim de betam 14,13 çıkmıştı. Regli günü verdim 366 çıktı sonra iki gün arayla 850, 2071 ve 4500 çıktı. 4+3 te kesemizi gördük şu anda 5+1 haftalığız inşallah darısı sana olur canım 🤲🏼🥰
Birgul Selin111 sonuca göre var evet hayırlı olsun, bende 12 değerle öğrenmiştim😇 artışını takip edin.
Selin111 Kamusbuglem 8 gün önce beta 1.20 çıkmıştı negatifdi şimdi böyle olunca heralde 1 haftalıktır diyorum 🤔
Omay0707 Ya var hayırlı olsun 😍 Gebelik testinin resmi varmı 🤭 Ve yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız 😊
Selin111 Omay0707 çok teşekkür ederim şu an evde değilim gidince atıyım ben 8 gün önce kan vermiştim 1.20 çıktı şu an 14 oluncaya heralde diyorum 1 haftalık🤔❤️
Omay0707 Selin111 o kan verdikten sonra veya hemen önce ilişki olduysa o tutmuştır😍 maşallah inşallah sağlıkla ilerler
Kamusbuglem Selin111 hayr canım 😊 ben öğrendiğimde 9 du ve 4 haftalıktı adet günüm gelmemişti en sonki adet tarihinden hesaplıyorlar kan testini yaptır geç döllenme olabilir ama o ilerki haftalarda belli olur inşllh kan değerin güzel yükselir
Selin111 Kamusbuglem Adetimin 6 gün geçmesine göre böyle çıkması kafamı karıştırdı bugün tekrar kan verdim yarın çıkıcak☺️
Asena17 Kamusbuglem bende 14 oldum tam 12 de doktor erkege benziyor buyuk ihtimalle erkek dedi 16 da net soylerim dedi ama ben bi kac bisey aldim insallah degismez 😁😁😁 sen ogrenebildin mi?
Kamusbuglem Asena17 bana da 12 de erkeğe benziyor dedi bi kaç gün önce de erkek 10 gün sonra kontrol muaynesine gel 15 haftalık olucam ya teyet ederim dedi bendr bi kaç bişey aldım ama kıza da erkeğe de olan aldım netleşsin alıcam bende benım ıkıncı bırde iki bucuk yasında kızım var :) istanbuldamısın canım "