annelinkoo1 canım rakamlara göre söyledim. Ortadan biraz daha yüksekte diyebiliriz ama bunlar ihtimal tanı ve teşhis değil o yüzden lütfen üzülme. Benimde başıma benzer bir durum geldi dünyam başıma yıkıldı neyseki benim fark etmem sayesinde tahlillerin karıştığı ortaya çıktı ve benim tahlilim temiz geldi. Ama ilk o karışan tahlili incelemekten ve araştırmaktan neyin ne olduğunu öğrendim. Rabbim cidden sınıyor başımıza ne geleceğini bile bilmiyoruz sabırlı ol lütfen. İmkanın varsa nifty yaptır oda rahatla diye söylüyorum. Amniyosentezde biraz risk var ama prof perinatolog yaparsa Allahın izniyle yine bişi olmaz. Çok zor bir durum sana dua edeceğim. Allahım feraha rahata erdirsin. Fakat bebeğini düşün üzülme daha fazla dediğim gibi çoğu temiz çıkıyor ama o an doktorların gaddarca ve soğuk konuşmalarından biz çok duygusal düşünüyoruz. Maalesef onlar tıp gereği kürtaja kadar yönlendirme bilgisi veriyorlar. Sen içini ferah tut 19. Haftanda detaylıya gir üçlü dörtlü yaptır. Eğer nifty yaptıramazsan şimdilik düşünmeyi bırak canını ve bebeğini üzme sana çokca sabır diliyorum 😔 ❤️🕊️