GizemG Merhabalar Sevgili gebeler, 24+6 dayım ve kızım çok hareketli. Resmen gece gündüz demiyor tekme tokat her daim 😂 aynı haftalarda olupta böyle hareketlisi var mı ya anormal olmasından korkuyorum 😔
Burcuk GizemG o hafta bende öyleydim hatta detaylıya girdim boks yapar gibi ellerini koymuş yüzünü kapatmış foto çektirmedi..
Haticeyildiz GizemG off basligi gorunce tuylerim diken diken oldu 😂😂😂 allahim yaa 😀😀 bana bu zamana kadar vuran tek erkek karnimdaki onunda tekmelerine raziyim 🤗🤗
eylulay34 GizemG ay allah iyiliğini versin ödüm koptu kız. Benimki 19 haftalik şimdiye kadar hiç bugünkü gibi hareket etmemişti. Biraz daha büyüsün aynı tekmeleri ben de yicem😂
Annesed Bence bu güzel bi durum bugün hiç hareket etmedi diye içim içimi yedi çok şükür bi saat önce 3 4 kere üstüste hissettim
Fadimeaaydin 35 haftaligim şuan ve çok acı oluyor kipirdamasi bile 😊😊😊 karnım dan fırlayacak sanıyorum
GizemG Ay ortalığı velveleye vermek istemezdim kusura bakmayın 😂gerçekten çok ciddi hareketlilik söz konusu, çok şükür bin şükür ayrı mevzu ama deneyimlerinizden faydalanmak istedim 🙏🏻
GizemG Yok yahu kocamdan hep destek tam destek👍🏼 Dayağı bırak sesimiz bile yükselmez birbirimize Allah’ıma şükür 🙏🏻 Ama bu kız varya bi doğsun şamarlıcam ❤
SedAbdurrahmanBeyter GizemG aynı benim kız valla hiç rahat durmuyor içerde erken gelecek diye bende korkuyorum 🤔
OlgaArslan GizemG aynı benim kızım gibi ama şimdilik bu iyi günlerin emin ol. İlerleyen zamanlarda yeri daralıyo ve kasları geliştiği için daha sert ve acılı hareketleri olacak onlara hazırlıklı olun 🤩
Esmapnp GizemG basligi gorunce bi noluyoz ya felan dedim, Allah iyiligini versin 😀 yedigin dayak tek boylesi olsun guzel dayaklar bunlar 😂😂
Sydgrdl Canim benim ben 36 haftaligim benim bebeğimde başından beri çok hareketli üç doktor gezdim üçüde aynı şeyi söyledi sen aon haftalara bi gel inşallah tekmenin kralını gorceksin benimki o kadar acitiyorki bazen kaburga kemigim kırıldı mı acaba diyorum 😊