denizdalgasi1 kızlar kaç santim açıklıkla yatış veriliyor bir bilginiz var mı benim pazartesiden beri 2 santim
Ayseee4238 denizdalgasi1 benim 4cm.le yatisimi vermişlerdi birgün önce gittiğimde 2cm di evin yakınsa gönderelim uzaksa yatisini verelim dediler bende yakın olduğu için eve geldim ertesi gün 4cm çıktı yatisim yapildi
denizdalgasi1 Ayseee4238 benim evim uzak ama beni gönderdiler 2 santim ile her gün kontrolüm var açıklığa bakıyorlar bende kaç santim ile yatış yaparlar merak etmiştim teşekkür ederim 🥰
denizdalgasi1 Brcccc ay herkesin farklı demek ki bende tam doğum başladığı zaman yatış yapılsın istiyorum hiç hastanede sancı çekmek istemiyorum🙄
Brcccc denizdalgasi1 ben 15 saat suni sancı çekerek doğum yaptım bir kere bile of demedim Allah onun dayanma gücünü veriyor o güç çok farklı bi güç herkesin tabiki bünyesi farklı sağlıkla bir avazda kavuşun inşallah 🙏
denizdalgasi1 Brcccc aynen bende artık çok sık sancılar çekmeye başladım fakat bir kere bile söylenmiyorum dayanma gücümüz var sonuna kadar kullanacağım yeter ki sağlıkla gelsinler