Ozge2805 Delidoluanne pentiden hamile taytı aldım çok çok memnun kaldım hamileliğimin sonuna gelsemde hala çok memnunum
B8use Delidoluanne Delidoluanne ben ilk gebelikte pentiden aldim şimdi ikinciye de alacağım 80 TL idi eğer degismediyse çok kaliteli
Delidoluanne Dilekcnkn luvmabelly aldım bugün geldi kargom ama ön kısımı tuhaf duruyormuş gibi hissediyorum 6 aylık hamileyim acaba karnım biraz daha büyüyünce o potluk gider mi 🙃
Dilekcnkn Delidoluanne Yani bilemiyorum canım benim kullandığım cuk diye oturuyor belki karından dolayı olabilir dediğin gibi
Ahuaysgl @Delidoluanne Trendyol dan söylemiştim. DeFacto. İyi beklemiyordum ama çok beğendim iç göstermeyen tok bir kumaşı var. Penye değil.
Delidoluanne Ahuaysgl bende trendyoldan bi tane aldım bugün geldi Kargo ama pot duruyormuş gibi geldi iade edip güzel bişey almak istiyorum 🙃
Ozge2805 Delidoluanne ince bir yapısı yok kışında giyilir ama sonuçta tayt yani çok kalın beklemeyin ben gayet memnun kaldım mağazaya giderek deneyebilirsiniz
Delidoluanne Ozge2805 küçük bi ilçede yaşıyorum hiçbişry yok her ihtiyacımı internetle karşılamaya çalışıyorum ama malesef istediğin gibi çıkmıyor görerek deneyerek almak çok farklı
elfmoom Delidoluanne kendi sayfasında vardır mağazalara gelmiyor 🥺 ben aldım aşırı rahat ki sevmem lcw defacto falan, ama hamile giyimde lcw kadar iyisi yok
Ahuaysgl @Delidoluanne bence marka ile alakalıdır. Trendyol da bir çok marka var. Belden ayarlıydi. Pot durmuyor benim aldığım. Dediğim gibi aslında markası DeFacto