Nimetfatih SeilErdoan bende ara 2 defa gittim eşimi aldılar hep içeri. Belki duymuşsundur M.kemalpaşa devlet hastanesi var ordaki ali beye gidiyorum daimi drum
Nimetfatih SeilErdoan hem renkli olarakta gösteriyorlar bilgin olsun bi ücretli kısımı var bi ücretsiz ben ücretsiz kısımdan girmiştim. Makinaları iyi olduğu içinde herşeyi görebiliyor doktor
UluElif SeilErdoan almıyorlar canım malesef benim eşim de giremiyor :( devletin en kötü yanı bu bence eş sonuçta onun da çocuğunu görmeye hakkı var
Aleynaarslan SeilErdoan evet almıyor bazı doktorlar o yüzden eşim özele götürdü beni bi seferliğine o da girdi gördü 🙈
Nilemyus SeilErdoan evet devlet hastanesinde almıyorlar. Benim dıktorum eşimin arkadaşı olduğu halde almıyor. 💐👍🏻Neyse doğunca görür bebeği 😂
Aybebek SeilErdoan canım almıyorlar bizde çok zorladık genelde 3 kişi falan alıyor bazı doktorlar ama olmuyor maalesef özelde hiç sorun olmuyor ama devlet öyle
Denizkizi SeilErdoan evet canım devlet dıye almıyorlar cunku ıcerı hep 3-5 kadın bırlıkte alıyorlar bende ılk ogrendıgımde 2 defa gıttın ılk bebegımız esım cok heveslıydı kalp atısını maalesef duyamadı hemen özele gectık her ay benımle gelır ıcerı gırıp kızıyla aşk yasıyo sımdıden ☺☺
Necla06 Burcu35 hiç bir devlet hastanesi almıyor değil bende devlete gidiyorum her gidişimde eşim de benim Yanımda geliyor ilk günden beri.
Necla06 SeilErdoan doktordan doktora fark ediyor bu durum. Devlet hastanesine gidiyorum ve ilk günden beri esimde benim Yanımda giriyor.
bhdrrabia SeilErdoan canım doktordan doktora değişir ben sıram geldiğinde giriyorum doktordan rica ediyorum eşim girebilir mi diye kimisi girebilir diyo kimisi almıyo ben aynı hastanede 3 farklı doktora gidiyorum sadece 1i kabul etmiyo
BekirNurimek SeilErdoan o konudan bende sikayetciyim cok haklisiniz bencede insanin bebegini gormesi kadar guzel bisey olamaz ama esimde henuz goremedi bu kural yuzunden sonucta icerde esi var doktorda ve sekreterden baska kimse olmuyo bence bu kural kalkmali
Sdagli SeilErdoan insaflı doktora denk gelmen lazım canım devlette benimkini 1 kere aldılar şimdi görebilmek için sadece özele götürüyor Çan’ını sıkma benimde ilk kıy paraya özle git bebeğini gör aklına takılan herşeyi sor ben hem devlete hem özele gidiyorum Harika 🙏🏻😍
istanbulluanne SeilErdoan Ben devlete gitmiyorum ama bi kere ilk haftalarmda emin olmak için gittgmde kardeşim ve eşim yanımdaydi ikiside girdi cok ilginç. Hicte bsey demedi doktor,kardesm kameraya çekiyormuş bi ona yasak kameraya almk dedi o kdr 😊
BetlTekdemirGm SeilErdoan nerde yaşadığın ve hangi hastaneye gideceğine bağlı. Ben diyarbakırda genesis diye özel bi hastaneye gidiyorum muayene ücreti 130 tl
Lvns bende 8.ay a kadar devlete gittim her kontrolumde esim vardi yanimda.hic tek girmedim.Ustelik bebegin durumunu anlatirken ikimizlede göz temasinda oluyorlar. Sasirdim bebegini babasinin gormeye hakki olmazmi resmen sacmalik. Ben sirf dogumdan sonra eşin odada kalmasina izin vermiyorlar diye ozelde dogum yapicam allahin izniyle. Kontrole sokmasa bi daha gitmezdim.. cok uzucu..
Nuraypazarlioglu Burcu35 özelde sira bulamadiğimizda devlete gittik hatta iki hastaneyi beraber yürüttük.Devletteji doktorunuz da çok iyi ve ilgileniyordu öğleden sonra yoğun olmuyor o saatlerde gelin der ve o saatlerde giderdik eşimi hep içeri aldi