Dilanelyesa Tugbatugba-8181- kan testinde 911 çıkınca tahmin etmiştim 6.haftada iki kese tanı tüp bebekle iki embryo🙂🥰🤲
mor_menekse1 Tugbatugba-8181- 6+6 da bir oldugunu kalbimin sesini dinledik gitmedim üç hafta falan kontrole 9 haftalıktı ikiz oldugunu söyledi doktor MaşAllah şok olmuştum şükür verene değerlerim de düşüktü değerle alakası yok bnce :) nasip
Tugbatugba-8181- Dilanelyesa bizim ailede de çok var ikiz bende olsun çok istiyorum regl geçisinden iki gün sonra 977 çıktı benim beta ikiz olsa daha yüksek olurdu sanırım
Dilanelyesa Tugbatugba-8181- aynen yüksek çıkınca hemşireler bana kesin ikiz dediler bnde iki embryo bıraktıkları dan ikizdir demiştim bence senin de ikiz🥰
Tugbatugba-8181- Dilanelyesa İnan çok istiyorum ikiz bebeklerin olsun :) ama 4 haftaliga göre nasıl sence betanın 977 çıkması az değil mi
Dilanelyesa Tugbatugba-8181- benim 4 haftalıkken kan tahlili verdim 911 çıktı doktorum iki hafta sonra gel keseye bakalım demişti bence senin de haftana göre yüksek tek gebelik olsa bile değerin çok iyi doktorlar genelde sağlıklı gebelik yüksek çıkar diyo🙂
Tugbatugba-8181- Dilanelyesa çok sevindim canm umarim öyledir iki hafta sonra haber vericem sana da 😊
Carriebradshow Bende 6. Haftada öğrendim. 5. Haftada tek kese görünüyordu. 3-4 gün sonra iki kese olduğunu gördük ☺️