Drottin 40+1 de amniyon sivisinin azaldığını öğrendik öyle olunca panik olduk ama normal doğum taraftarı olduğum için bekleme kararı aldık 2 gün daha bekledik ancak Dün malesef suyunun artık sınır seviyesinde olduğunu ve doğumun başlaması gerektiğini öğrendik.Ben hamileliğim boyunca spor yaptım ve kendimi normal doğuma hazirladim ilaçsız suni sancı olmadan bir doğum eylemi planlamıştım keza yine öyle oldu suni sancı ile akşam 6 da sancılar başladı gece 10:25 te kızım kucağımdaydi. Sancılar dayanailmayacak seviyeye geldi ama nefes egzersizleri çok işe yaradı herkese tavsiye ederim .. Herkese hayırlı ve güzel dogumlar 💕💕
Drottin FermnGulstn sancı geldiğinde büyük nefes alıp 3 kerede dışarı veriyorsunuz o şekilde rahatliyosunuz
surkut Merhaba spor dediğiniz ne acaba bende 12. Haftadan beri reformer ve yürüyüş yapıyorum 2 aydırda yüzüyorum normal Doğuma odaklanmış durumdayım sizi tebrik ediyorum
Drottin surkut teşekkür ederim bnde 12 haftadan sonra hep pilates yaptım Son 30 haftadan sonra squat yapıyordum günde 60 tane o şekilde açılmam kolay oldu