GldnUysll Gulo8984 tam internetten siparis verecektim ki ceyizimde bana qelen sabahlikli qecelik takimim aklina qeldi onu kullanicam eger elinzde varsa sizde kullanin derim
glerfilizY Gulo8984 Lohusa sepetinden iki gecelik takımı bir pijama takımı emzirme sütyeni atleti aldım 2 güne geldi, kaliteli çok beğendim tavsiye ederim 👍yıkadım ütüledim gayet güzel oldu..
SreyyaBayram Lohusa sepeti com’dan aldım gayet gÜzel ürünler hemde kaliteli beden konusunda destek oluyorlar
Refish Dantelli falam cokmsevmedigime cok aradim. Trendyoldan aldim hatta Hepsi Burada dan da bakabilirsin
Naciye89 Gecelik giyebilecek misinz kızlar? Sıcaklarda cok rahat olur belki ama pijama takımı dha derli toplu olmz mı bn onları düsünüyorm eşimn babası amcası hastaneye bi sürü adam dolusur gecelik ne hastanede ne evde giyecek kadar özgür olmayacagm diye almdm ben
Dml1234 Naciye89 adamların yeni doğum kadın yapan kadının odasında işi ne ? Kusura bakmayın bizde ayıp diye girmez erkekler bebegi kapıya çıkarırlar ordan görürlerde ondan yadırgadım yani
Naciye89 Dml1234 malesef düsünceli insan her yerde yok.bncede olmamalı ama bir merak bir merak... hastaneye bile gitmemeli bnce kayınpeder ve ailedeki diger erkekler dogurmadan stresi sardı zaten bni ne yapacagm diye
GldnUysll Gulo8984 ablam Lohusa sepetinden siparis verdi birebir aynisi qeldi ve kalite olarak cok iyi bakin istersenz bi
Twinssmomm Gulo8984 suwen mağazasında ve internet sitesindeki lohusa pijamalarında %50 indirim var. Ordan bakabilirsiniz.
Dml1234 Naciye89 eşine söyle sokmasın canım içeri yani benim eşim girmek isteyeni bile kovalar yani o denli dikkatlidir bu konuda. Bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum zaten yav sen erkeksin karı gibi herşeye atlamasana
kevsercik Benim bulunduğum şehirde çok gezdim 3 lu lohusa takımı fiyatlar uçmuş 350 tl den başlıyor. birde uzun kollu istedim kapalı olduğum için bende mağazalar sevdiğim ürünlerin markalarini ve kodlarını gizli gizli kaydettim n11den arattım aynı modeli 150 TL'ye getirttirdim. hem mağazada denedim kalitesini gördüm sonraki gelirim diye almadım 😀
Naciye89 Dml1234 soylesem de ailesine karsı cok yumusak eşim senin de baban diyo degil diyorm anlamıyor erkekler bizm gbi düsnmüyor bazı konularda