Yogurtlupilav Kairem 3 ay dolana kadar söylemeyebilirsin tabiiki kendi tercihin. Hastalık değil bu durum gayet gizlenebilir :) Söylemediğin halde anlayanda anlasın birşey olmaz. Ne kadar az kişiye söylersen o kadar az yayılır. Ailene -eşine söyle yeter bence
Saremelek Kairem ama ben bununla alakalı olduğunu hiç sanmıyorum evde yaptıkları idrar testini sosyal medyada paylaşanlar bile var 🤦🏻♀️ Nasip kısmet varsa yicek lokması kimin gözü ona zarar verebilirki 🤷♀️☺️
Ruken1234 SrpDrsn58 ay nasıl dayandın ya ben duyduğum anda ne yapim bilemedim içimden yolda yürüyen herkese ben hamileyim demek geliyordu 😂😂
SrpDrsn58 Ruken1234 benim ikinci hamileliğim ilki kürtajla sonlandı kalbi durmuştu bunda çok dikkatli davrandık ve kimseye söylemedik anca gören akrabalar anlıyo hamile misin diye yoksa hala kimseye söylemedik :)
Erenreyyan Ruken1234 Ayy bendee😂 gebelik testim pozitif çıktığı an herkese söyledim mutluluğumu içimde tutamadım 😂🙈
Emlyjams Kairem canım neden saklamak istiyorsun nazara inanirim ama inan hic bir şekilde nazar değmez o çocuğa çünkü Allah cok koruyor. İnan sonradan karnin burnunda görünce daha çok gozu kalıyor insanlarin sürekli bakiyolar. Birak öğrensinler ben ilk ogrendigim gün paylaşmıştım sosyal medyada hic biseycik olmadı Allahıma sükürler olsun yasayacak çocuk her türlü yasiyor
Kairem Emlyjams yok Can'ım ondan değil de bazı fesat akrabalar var ne acelen vardı Nasıl bakacaksın falan deyip Can'ımı sıkacaklar eminim
Mavi1 Kairem 6 aylığa kadar gayet güzel saklanır söylemeyin,ben 4. aya kadar direndim kayınvalidem sağ olsun 🤦♀️