Papatyamevsimi-89 32 hafta-40 hafta arası annelik izinde 5 hafta çalışıp dogum sonrasına aktarabilir miyiz??İsyerindeki bayan bugun o kalktı hepsini kullanacaksın dedi anlamadım
DryTrk Papatyamevsimi-89 şimdi 24 haftadan sonra idari iznimiz varya kalkmış olabilir bir bilgim yok ama. Ben 24 hafta iken idari izne ayrıldığım için haliyle 32. De de doğum öncesi izne ayrılmak zorunda kaldım
Gizmom Papatyamevsimi-89 hiç öyle bişey yok 38e kdr calıstım haftaya doğum yapcağım için bu hafta gitmeyeceğim yani doğumdan sonra 3 ay 3 hafta izinli oluyorum
portakalcicegikokusu Papatyamevsimi-89 şu an 35 haftalık hamileyim 28-32 hafta arası idari izin kullandım 32. haftada çalışabilir raporu aldım çalışıyorum. 37. haftaya kadar çalışabiliyorsunuz bu 32-37 hafta arası çalıştığınız 5 haftayı doğum sonrasına aktarabilirsiniz. 37′den sonra istesekte çalışamıyoruz
Papatyamevsimi-89 DryTrk ben de şuan idari izindeyim 15 günüm kaldı da 15 gün sonunda 5 hafta çalışıp sonraya 5 hafta aktarma kalkti diyor
Busssd 24.haftadan sonra cb genelgesi ile idari izne ayrilabiliyorsunuz. 32.haftadan sonra doktorunuzdan calisabilir raporu alip dogum sonrasina aktarabiliyorsunuz 657 memur izinleri yonetmeliginde de detayli yazar
Papatyamevsimi-89 Busssd ben de biliyorum onu da isyerindeki bayan kalktı diyor calisamazsin mecbur kullanacaksın diyor
htczg Papatyamevsimi-89 oylebir şey yok, yönetmelikle gidin karşısına. 37.haftaya kadar çalışma hakkınız var. 37. Haftadan itibaren zorunlu ayrilirsiniz. Yonetleikle konuşun da kandıramazsın sizi.
Busssd Papatyamevsimi-89 cb genelgesi kalkmadi 24.haftada idari izne ayrilabilirsiniz 32. Haftayla birlikte calisabilir raporu alip 37.haftaya kadar calisabilirsiniz bunu da dogum sonrasi izne aktarabilirsiniz 37.haftadan sonra calisamazsiniz
Gizmom Papatyamevsimi-89 tabiki aktarılıyor, benim bebeğim 2 hafta önden olduğu için doktorumda afet tarihine göre vercez raporu izninden düşmesin dedi kalksa öyle bişey demezdi heralde
Papatyamevsimi-89 portakalcicegikokusu peki mesala 38 de dogursam 2 hafta artıyor ya onu aktarıyorum dimi doğum sonrasına
Gizmom acemianne78 bnm hesabıma göre evet ama doğum yapınca sgk’dan cıkan kağıda göre bir daha hesaplama yaparım
portakalcicegikokusu Papatyamevsimi-89 aynen beklenen tarihten önce doğum olması durumunda aktarabiliyorsunuz öncesinde kullanılmayan süreyi
Dry35 Papatyamevsimi-89 çalışabilir raporu aldım ben 36 haftaya kadar bu hafta 36 oldum ve izne ayrıldım bişey kalkmadı yani devam