Larraa Belirlenmedi merhaba tavsiyeniz için çok teşekkür ederim aslında bir süredir benim aklımda da vardı. Hatta geçen ay adet olduğumda sipariş verecektim yazdım kendilerine ama adetin başladığı gün başlamak lazımmış gelene kadar geç olacağı içim sipariş vermedim. Aslında adet olmadan şimdiden vermeliyim sanırım iyi hatırlattınız teşekkür ederim🥰 Siz kullandınız mı acaba?
Blossom Larraa Prolaktin hormonunuz yükselmiş olabilir. Tıpkı hamileymiş gibi hiç yumurtlama olmayabilir, yumurtlamayı geciktirir, adeti geciktirir. Sivilcelenme, göğüste ağrı, süt gelmesi gibi belirtiler görebilirsiniz.
Larraa Blossom Yumurtlamayı hala göremedim açıkçası ve zaten gecikme de var fakat diğer belirtilerin hiç biri yok. Geçen hafta aşırı sivilcelenme vardı bende ama ona da yeni başladığım krem sebep oldu sanırım. Kremi bırakınca sivilcelerde geçti. Ama dediğiniz gibi yükselmiş olabilir bir an önce doktora gidebilsem keşke. Cevabınız için çok teşekkür ederim 🌸
Sksksksks Larraa canım bende pkos olduğumu bu şekilde öğrendim 4 5 gün gecıkmeyle gecen sene hiçbirşey yokken bu sene onunla uğrasıyorum
Larraa Sksksksks Ya gerçekten mi iyice korkmaya başladım şimdi. Daha öncesinde adetleriniz düzenli miydi?
Ejce Larraa merhaba ilaç desteği kullanacaktınız femara ve vb gibi.. yanlış mı hatırlıyorum acaba? Ondan olabilir mi 👀
Larraa Ejce Evet geçen ay femara kullandım ama öncesinde vardı bu düzensizlikler. 4 aydır bu şekilde maalesef. İlaçla alakalı olduğunu düşünmüyorum bu yüzden
Deletedmom15262 Larraa : Adetlerde düzensizlikler kullanmış olduğunuz ilaç, mevsimsel geçişler, hormonlar bozukluk ve stres bağlı olabilir. bazen vücut kendini gebeliği de hazırlayabilir yani önemli olan her ay düzenli adet görmek bir kaç gün erken yada geç olağan durumdur. düzenli adet görmek düzenli yumurtlama görüyor demektir 🌸
Larraa Deletedmom15262 Merhaba çok teşekkür ederim🌸 Umarım dediğiniz gibidir. Bugün adetin 20. Günü ve ben hala yumurtlamayı göremedim maalesef bu da beni birazcık korkuttu açıkçası😕
Sksksksks Larraa cok düzenliydi canım günü gününe olurdum eşimin işinden dolayı taşındım tasındıktan sonra farkettım önemsemedim gecikir sıkıntı stres dedım gitmedim 5 6 ay sonra öğrendim dayanamadım gittim git bence canım 1.5 ay olsada
Larraa Sksksksks Gidecem zaten mutlaka sorun neyse artık öğrenip önlem almam şart oldu 😕 Teşekkür ederim 🌸