Betfer Elifmst19 düşük tehlikem vardı 9 haftada . Erken doğum riskim var 24den beri kullanıyorum 30 a geldim
nisaninannesi2 Elifmst19 12 haftaya dek lekelenmeler oldu, hem fitilini hem iğnesini kullandım. Şuan 20+2 önlem olarak hala akşam yatmadan 1 tane fitil olarak kullanıyorum.
Gul2808 Elifmst19 12 hafta bitene kadar kullandım fitil olarak. Oksapari da doğuma kadar kullanacağım 21+1 olduk şükür 🤲❤️ sende dikkat et iş yapma dinlen bol bol
Ysmnbarin İlk hamileliğimde düşük tehlikem olduğu için fitil olarak kullanmıştım düşük yaptım. 2 hamileliğimde de lekelenmem oluyordu o yüzden 12. Haftaya kadar kullandım şimdi 19+3 haftadayım
Elifmst19 Teşekkür ederim bayanlar benimde iki tane düşüğün var.Şimdi 3.ye hamileyim doktor progestan fitille kan pıhtılaşma iğnesi verdi
Elifmst19 Gul2808 benimde kahverengi lekeler geliyo çok korkuyorum doktorum kahverengi lekeden korkma dedi a yine de düşük olur diye korkuyorum
Rumiladi Ben gebeliğin başından itibaren kullanıyorum galiba doğuma kadar da kullanacağım günde 2 kez
Bkt1262 Elifmst19 12 hfta da kanama oldugu için kullanıyorum önceden günde 2 kere kullanıyordum şimid 14 hafta olduk sadece geceleri önlem amaçlı kullanıyorum
EceZ Elifmst19 ilk haftalardan bu yna kullanıyorum 39. Haftadayım yarın sezeryanım var 2 gün oldu bırakalı. Günde 2 kez kullanıyordum
Gul2808 Elifmst19 Stres daha kötü etkiler kırmızı olmadığı sürece korkma . İyi düşün iyi olsun 🤲 bol bol dinlen su iç bol bol meyve ye . Her şey güzel olacak inşallah 🤲
EceZ Elifekrem25 ilk doktor kontrolümden beri 4-5 haftalık tan beri cnm:) evet fitl olarak kullandım . Miyomum olduğu için düşük tehlikem vardı. Sonrasında da ağrıyı önlemek için kullandım.
Elifekrem25 EceZ anladım Allah şifanı versin ben 9 haftalık hamileyim doktorum dedi 1 ay sonra bıraktırcam diye miyom nasıl öğrenildi