Esraali kürtaj sonrası karnım ve basım agrıyor 5 gün oldu olalı ilaçlarımı da kullanıyorum düzenli olarak basına gelen var mı hastane fobim oldu artık
Hilal-95 Esraali ayy geçmiş olsun yaşc dışında kür içebiliyosan soğan kürü felan yap ama emzırıyoken sıkıntı olurmu bilemedim çok geçmiş olsun kusum
Yamacin-Annesi Esraali çokk geçmiş olsun bu seneki doğumlar hep tehlikeli kimden duysam böyle tehlikeli doğum geçirmiş karın ağrısı normal ama baş ağrısını bilmiyorum cok dikkat et kendine 🙏
teletabi Esraali ya çok geçmiş olsun. konuyla alakalı pek bir bilgim yok ama dayanamadım okuyunca devamlı denk geliyordum sana burada bi an kürtaj diyince korktum şükür ki bebişle ilgili değilmiş. Ona devindim fakat böyle bir durum yaşamanada üzüldüm. Umarım en kısa sürede toparlarsın canım çok geçmiş olsun🥺🤲🏻
Esraali elfmoom canım doğumdan sonra bebeğin plesentasından parcalar ve pis kanı atamadım gidiyrdm az daha öteki tarafa aniden pıhtılı kanamam oldu kürtaj oldm😔
elfmoom Esraali yaaa kıyamam 🥺 hiç görmedim 🥺 çok üzüldüm şimdi nasılsın ? durumunla ilgili bilgim yok ona yorum yapamıyorum ama çok üzüldüm😞 ne durumdasın şimdi
teletabi Esraali çok şükür canım benim. Nasıl bir ihmaldir ya insan canı bukadar kıymetsizmi anlayamıyorum
Babydream Esraali canım bende 1,5 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım. Ağrılarım vardı ama sonra geçmemeye başladı ağrılarım arttığı için doktora gittim ve kist oluşmuş önemsiz bir kist adetle attım ama ilaç kullandım. ihmal etme doktora git bence
Babydream Esraali 1 hafta 10 güne kadar ağrılar normal olarak karşılanıyormuş. Ama benim çok fazla olduğu için gittim biraz daha bekle istersen. Kürtajdan sonra muayneye gittin mi peki ?
Esraali Babydream gel demedi ki 3 gün hastanede yattım ben kan degerim 12 den 6 düştü kan kaybettim baya bana 3 ay ilişki yok 6 ay korun dedi kanama ahrın cok olursa gel dedi