BgmNhr Merhaba, sezeryan öncesi yapılan tetkikler neler kızlar ve özel hastanede ücretleri ne kadar bilgi verirseniz sevinirim .
BorasMom BgmNhr ben geçen hafta doğum yaptım sadece korona testi için extra ücret alındı geri kalan kan testleri doğumun içindeydi ücreti
07-02-2019 BgmNhr tam 1 hafta oldu dogum yapalı korona testıde dogum paketının ıcındeydı hatta kalp romatızmam war ekg cekıldı onuda pakete dahıl saydılar ozel hastanede ek hıc bır ucret odemedım.
Dygrd Korona testi yapıyorlar öncesinde ister belden ister komple uyugmali fiyata gelirsek her şehir bölge farklıdır bana denizli yakın köydeyim 2.500 3.000 arasi
BgmNhr 07-02-2019 anladım tamamdır bana sezeryan doğum ücreti ayrı bide sezeryan girmeden yapılan testler için artı ücret alacaklarını söylediler o yüzden bilgi Sahibi olmak istedim peki bu testleri sezeryan günü mü yapıyorlar bir gün önce filan mı ?
07-02-2019 BgmNhr hastaneden hastaneye degısıyor bızım hastanede hersey dahıldı sızın hastane farklıdır. Sızde ne kdr dogum ucretı? 2 gun onceden yapıldı kan tahlıllerının we ekg sonucları ogun bellı oldu cowıd testı 1 gun sonra cıktı ertısı gun sabhtan sezeryana alındım
07-02-2019 BgmNhr ewet ole yaparlar herhalde bnm pazartesı tahlılleerımı yaptım carsamba sabah sezeryan a alındım