balbebek412 zynp45 ben icinde 16 adet olan 1 paket almistim ve hepsini kullandim. Yeterliydi benim icin.
Gulnur26 Bir paket aldım ben 9 adet var icinde sanırım. Zamanla kanama azalıyor ped kullanılır diye düşünüyorum.
Ayyyse Gulnur26 sadece logusa pedi olmaz mı acaba illaki almak mı lazım ☺️ Evde logusa pedi varda eğer gerekirse depend kilotta alayım
elifpusat Gul-42 ikisinde de kullanılıyo ama normal doğum yaptım çok rahat hasta bezi kayiyo arkanda koca bı yük gibi depend çok iyi kullanımında kolay birinci günüm hastanede 3. Yu kullandım yarın taburcuyum zaten
Asyaveannesi36 zynp45 ben bir paket aldım kullanan arkadaşlarımdan biliyorum elde kalıyormuş bir paketten sonra normal pede geçiliyor zaten şuan Migros’larda indirim de 39 TL
BusraMece zynp45 Sezeryanla doğum yapmış biri olarak 2 doğumumda da 1 paket yeterli geldi sonrasında normal ped kullanmaya devam ettim😊🌸
elifpusat Gul-42 valla canım normal doğum yaptığım için bnm için çok iyi kullanışlı oldu ama sezeryanda tam bişey diyemem ama burda yazanlardan okuduğum kadarıyla kullanan vardi
sedefyarsii1 Ya kızlar doğumdan sonra her tuvalete gidişte dependi çıkar tekrar başka bi tane giy çok yorucu olmaz mı her gidişte değiştiririm ben dayanamam hiç öyle aşırı takıntılıyım bu konu da bebek bezi kullanayım dedim en son ama kafam çok karışık
elifpusat sedefyarsii1 İste ilk gün hiç yoktan iyi oluyo kaydı derdin olmuyo ben yeni çıktım hastaneden 9 unuda kullandım gayet işimi gördü